AKTUELNO

Burak je, kako pišu turski mediji, odavno bacio oko na partnerku iz serije "Beskrajna ljubav", Neslihan Atagul.

Ime Buraka Ozčivita sinonim je za lepotu, seksepil, divlju strast i – puste želje žena širom sveta, jer, njegovo srce, bar zvanično, pripada samo jednoj: Fahrije Evdžen, koju je upoznao 2013. godine. No, kako javljaju dežurne tračare iz Turske, Fahrije već neko vreme "ne drži uzde čvrsto" kako je mislila!

Foto: TIMS

Burak je, kako pišu turski mediji, odavno bacio oko na partnerku iz serije "Beskrajna ljubav", Neslihan Atagul. Namerno je grešio dok je snimao scene s njom, želeći da što duže ostane u njenom društvu, obigravajući oko nje. Pustila bi ga da se "peče na tihoj vatri", a u kasne sate, kad bi producent Kerem Čataj dozvolio glumcima poneki sat spavanja, hitala je u naručje svog tada verenika, danas supruga, Kadira Dogulua.

Međutim, iako Neslihan nije obraćala pažnju na hodajuće savršenstvo koje joj se motalo oko nogu, Fahrije Evdžen brzo je shvatila da njen dragi nije zainteresovan za nju kao na početku veze. U krevetu hladan i odsutan, u razgovoru dalek, Burak je davao povoda za sumnju, pa je Evdženova odlučila da uzme stvar u svoje ruke.

Foto: ITV - Inter Medya

-Jednog dana se samo pojavila na setu serije, rekavši da je došla da poseti svog budućeg supruga. On je baš u tom momentu snimao vrelu scenu s Neslihan i – kako je produkcija već navikla – namerno grešio, kako bi što više ispipao partnerku. Njegova draga to je posmatrala iz prikrajka, jedva se suzdržavajući da ne prekine snimanje. Gotovo da je para počela da joj izlazi iz ušiju, pušila se kao lokomotiva - ispričao je izvor sa seta, dodajući da je Fahrije potom nasrnula na Neslihan.

Foto: Global Agency

Kako je turski zavodnik reagovao na obračun dveju lepotica i kako se sve završilo, čitajte u štampanom izdanju magazina "TV Novele", koji vas čeka na svim kioscima.

Foto: Promo

Podsećamo vas da seriju "Beskrajna ljubav" možete pratiti svakog dana u terminu od 20 h, samo na TV Pink!

TV Novele

#Beskrajna ljubav

#Televizija Pink

'