AKTUELNO

Mini verzija!

Sandra Meljničenko i njen suprug ruski milijarder Andrej Meljničenko godinama su u skladnom braku. Par ima dvoje dece - ćerku Taru i sina Adrijana.

Foto: YouTube screenshot

Poznato je da je Sandra Meljničenko veliki zaljubljenik u modu, te je tako jednom prilikom svoju ćerku odvela na Šanel reviju u okviru nedelje mode u Parizu. Sandra dobro pazi na svaki detalj te redovno usklađuje svoje modne kombinacije sa ćerkicom, a nedavno se na Instagramu pojavila fotografija na kojoj je nekadašnja pevačica pozirala sa svojom naslednicom u društvu prijatelja.

View this post on Instagram

トップモデルでもあり、ポップスターでも有りました。 #aleksandramelnichenko さん。 大変美しく背が高く顔が小さく 優しい素敵な女性でした。 ご一緒のお母様も素敵なマダム。 とても可愛いお顔のお嬢さん。 (残念ですがセキュリティ上 お顔隠しました💦) かの有名な #モーターヨットa で世界中御旅行されてるようで とても優雅ですね! 船の実物見てみたいものです! 記念に撮影📷 thank you very much😊 #嵐山さくら #京都 #和食 #arashiyamasakura #restaurant #wine #sake #女子会 #京都ランチ #京都の極み #pocketconcierge #gourmet #隠れ家レストラン #russia #美しい人#motoryachta #kenzoestatewinery #happy #beautiful #japaneserestaurants #アレクサンドラメルニチェンコ さん#25ans #richesse #instatravel #igtravel #explorejapan #traveljapan #japantrip #explorejapan

A post shared by ARASHIYAMA SAKURA (@sakura.arashiyama) on

Mala Tara izgleda kao mini verzija svoje majke, a kao što možete da primetite, Sandra je i ovaj put vodila računa o odabiru garderobe. Sandra je mesečno izdvajala 10.000 evra da njena naslednica usavrši njen maternji jezik. Ali to nije sve. Ćerka najbogatije Srpkinje u vrtiću je učila i ruski, ali francuski jezik.

Pink.rs

#Sandra Maljičenko | Sandra Melnichenko

'