AKTUELNO

Mnoge javne ličnosti pribegavaju ovome.

Veliki broj holivudskih zvezda odlučio je da se okrene alternativnim religijama, pa čak i nekim kultovima, koji neretko umeju biti opasni. Stiče se utisak da se širenje određenih religija i crkava može lakše propagirati uz pomoć javnih ličnosti, koje su uticajne kako zbog slave koju imaju, tako i zbog novca.

Sajentologija uči ljude da su oni besmrtna duhovna bića koja su zaboravila svoju pravu prirodu. Mnogo se spekulisalo da se jednom baš ovakvom verovanju okrenuo i glumac Tom Kruz.

Foto: Tanjug AP

Naime, veruje se da je u ovu zajednicu Toma Kruza uvela bivša supruga Mimi Rodžers, koja je bila šest godina starija od njega, a mnogi smatraju da je glumac upravo zbog sajentologije zapostavio svoju ćerku Suri, koju nije video čak četiri godine.

Do prekida komunikacije je došlo kada Kejti Holms, Tomova bivša žena nije htela da odgaja dete prema pravilima Sajentaloške crkve, te je Tom prekinuo svaku dalju komunikaciju.

Foto: Beta/AP

PROČITAJTE JOŠ: NAŠLI ZAJEDNIČKI JEZIK! Iako više nisu zajedno, Irina i Bredli uspeli da se dogovore oko NAJVAŽNIJE STVARI! (FOTO)

Kajli Džener, jedna od najmlađih milijarderki i rijaliti učesnica je milionski auditorijum osvojila svojom zanosnom lepotom, ali ono što mnogi ne znaju da je ona odrasla kao jehovin svedok, iako ima samo 21 godinu.

View this post on Instagram

saw you in my dreams again ☁️

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Pink.rs

#Kajli Džener

'