AKTUELNO

Ne odustaje od svojih planova.

Italijanska glumica Sofija Loren je napravila čak deset godina pauze u svojoj glumačkoj karijeri, a na scenu se vraća sa puno elana i u devetoj deceniji snima novi film "The Life Ahead", koji režira njen 46-godišnji sin Eduardo Ponti.

Sofiju su paparaco fotografi uhvatili upravo na filmskom setu u Bariju u Italiji, i to sa dugačkom, sedom perikom u plavoj toaleti i sakou, a u ovom ostvarenju tumačiće ulogu žene koja je preživela holokaust, a svoj život je posvetila čuvanju dece prostitutki.

Foto: Tanjug

Inače, Sofija je poslednji film snimila pre devet godina, i reč je o televizijskom ostvarenju "My House Is Full of Mirrors", a godinu dana pre toga pojavila se i u filmu "Nine" i to uz Penelope Kruz i Nikol Kidman.

Pročitajte još: TRAMPOVA ĆERKA SE BAHANALIŠE U CRNOJ GORI! Odsela u najskupljem hotelu, a stigla je svojom jahtom! (FOTO)

Foto: Tanjug

Iako glumica ima 84 godina, ona se nalazi u odličnoj formi i savršeno izgleda. Sofija je rešila da svoje "penzionerske dane" posveti uživanju, ali i brizi o porodici i unučućima. Sada retko pristaje na intervjue, ali je prošle godine dala je jedan u kom je poručila:

Život je život. Uživajte u vremenu koje vam je date, a starenje je sastavni deo toga vremena. Zato uživajte i u starenju. I čuvajte sebe. Vodite računa o sebi - rekla je glumica.

Pink.rs

#Sofija Loren

'