AKTUELNO

Vodeći svetski DJ duo Dimitri Vegas & Like Mike nedavno su objavili novu pesmu izazovnog naslova B.F.A. (Best Friend’s Ass) u pratnji javne ličnosti Paris Hilton, a sada je izašao i video u kom se pojavljuje ni manje ni više nego popularna starleta i Parisina dobra prijateljica, Kim Kardašijan!

Braća grčkog porekla i belgijske adrese upoznali su se sa Paris Hilton na jednoj žurci na Ibici i od tada su u prijateljskim odnosima, a sada je došlo vreme i za zajedničku kolaboraciju. Dve starlete nedavno su zagolicale maštu fanovima kad su izbacile slike i video sa seta, najavljujući vrelo iznenađenje.

Sveže objavljen spot prikazuje ove dve atraktivne biznismenke kako žive glamurozan, ali ipak lažan život i iskrivljenu realnost koja se danas interpretira “online”. Video nosi snažnu poruku i ukazuje na to da nije sve baš kao što i izgleda. Zanosna Kim Kardašijan istakla je svoje atribute u uskoj srebrnoj haljini na koje je njena prijateljica u ulozi DJ-a veoma ponosna, što je i javno istakla u opisu jedne svoje objave.

Na pitanje da li je bilo izazovno ili zabavno, Like Mike je odgovorio da se u atmosferi osećalo i jedno i drugo: “Svi znamo dobro da se zabavljamo, ali smo ipak ovde da uradimo zadatak, što nam je i cilj - da napravimo nešto što će se svideti našim fanovima. Zato je bilo potrebno da to bude jedinstvena traka sa retkim konceptom koji istovremeno ima i dance atmosferu.

Zvanično najbolje rangirani svetski DJ duo nastupiće na velikoj žurci zatvaranja glavne bine EXIT festival u nedelju 7. jula! Publika na Petrovaradinskoj tvrđavi imaće priliku da doživi njihov novi audio-vizuelni spektakl i uveri se zbog čega braća važe za jedne od najboljih šoumena na svetu!

#Kim Kardašijan | Kim Kardashian

'