AKTUELNO

Ne propustite emisiju "Nautika" i ove subote na kanalu Pink Plus.

U Monaku je nedavno po deveti put održana svečana dodela nagrada najboljim trkačima u vodenim sportovima na svetu, a sve o ovom događaju gledaoci će videti u emisiji "Nautika" u subotu od 11:30 časova na kanalu Pink Plus.

Foto: Promo

Šampionima u Formuli 1 na vodi, jet ski-ju i drugim disciplinama u powerboating-u, trofeje je uručila organizacija "Union International Motonautique" pod čijim se pokroviteljstvom održavaju trke tokom cele godine u preko 60 zemalja sveta.

Foto: Promo

"Sporting Monte Carlo Bay" ugostila je preko 400 zvanica iz sveta sporta, trgovine, pomorske industrije i medija, a emisija "Nautika" je po četvrti put imala čast da prisustvuje ceremoniji.

Foto: Promo

Ovaj događaj uveličali su i velikani iz sveta sporta - Sergej Bubka, legendarni ukrajinski atletičar i viši potpredsednik međunarodne atletske federacije, kao i trostruki šampion u gađanju Nikolo Campriani iz Italije.

Samo na TV Pink saznaćete kako se četvorostruki svetski prvak u Formuli 1 na vodi priprema za trke, da li postoji konkurencija između dva rođena brata koji su godina unazad u samom vrhu jet ski-ja, koje nacije su najzastupljenije u powerboating disciplinama i još mnogo toga.

Foto: Promo

Ne propustite emisiju "Nautika" u subotu 28. aprila u 11:30 časova na kanalu Pink Plus!

Autor: M. Đ.

#Brod

#Brodovi

#Jahta

#Nautika

#Televizija Pink

#emisija

'