AKTUELNO

Nigde nećete moći da nađete veće.

Nedelja je dan za nove izazove, puna prilika da se zaradi. Bukmejkeri Mozzarta spremili su zato tri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

To su jedinica na Arsenal protiv Vulverhemptona u Premijer ligi, potom dvojka na Mančester Siti u okršaju sa Brentfordom u okviru poslednjeg kola prvenstva Engleske, kao i kec na Klub Briž protiv Genka u okviru plej-ofa belgijskog šampionata.

ARSENAL - VULVERHEMPTON (NEDELJA, 17.30), KEC 1,43

Arsenal je dugo bio lider Premijer lige, tačno 243 dana, ali učinak od samo dve pobede u poslednjih osam utakmica doveo je do toga da je Mančester Sitija osvojio titulu. Arsenal će danas pokušati da izbegne drugi vezani poraz na Emiratima posle neuspeha sa Brajtonom (0:3). Tobdžije imaju 25 pobeda i šest remija, ukupno 81 bod i zauzimaju drugu poziciju na tabeli. Vulverhempton je prvi put od novembra 2012. u opasnosti da doživi četiri poraza u gostima u nizu. Međutim, to i ne čudi, jer su Vukovi u celoj kampanji dobili samo 11 od 54 dostupna boda na strani. Posle 37 kola, žuto-crni imaju 11 pobeda i osam mirnih ishoda, i sa 41 poenom su na 13. poziciji na tabeli. U prošlom kolu Vukovi su igrali nerešeno sa Evertonom (1:1).

BRENTFORD - MANČESTER SITI (NEDELJA, 17.30), DVOJKA 1,85

Čak ni vest o osmomesečnoj zabrani igranja za Ajvana Tonija nije bila dovoljna da uspori Brentfordov tempo na kraju sezone. Četiri pobede u poslednjih pet kola Premijer lige obezbedile su Pčelama velike šanse da se plasiraju u evropske kvalifikacije poslednjeg dana ukoliko pobede, a Totenhem i Aston Vila izgube. U 37 kola Brentford je ostvario 14 pobeda i 14 remija, ima 56 bodova i zauzima devetu poziciju na tabeli. Ishod meča sa Brentfordom je irelevantan za Mančester Siti, šampiona Engleske, kojeg očekuju odlučujuća finala FA kupa i Lige šampiona na horizontu. Brentford je inače ove sezone uspeo da pobedi na Etihadu sa 2:1.

KLUB BRIŽ - GENK (NEDELJA, 18.30), KEC 2,20

U nedelju ćemo možda znati ko će biti novi šampion Belgije. Ako Antverpen uspe da pobedi kod kuće protiv konkurentskog Union Sen Žiloaza, Veliki stari će da osvoji titulu posle 66 godina. U senci tog sukoba igra se i okršaj Klub Briža i Genka. Štrumpfovi su remizirali 1:1 protiv Uniona kod kuće u poslednjem ligaškom meču i produžili niz bez pobede na tri meča. Genk je sada sa 42 boda na trećem mestu, sa tri boda menje od tandema na vrhu. Klub Briž je četvrtoplasiran sa 33 poena, i pobedio je u proteklom meču Antverpen sa 2:0 na svom terenu, prekinuvši seriju od tri poraza.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Autor: