AKTUELNO

Srbija kao pobednik grupe ide na EURO! Skoro dupla zarada Šansa koja deluje realno.

Propustili smo pet završnih turnira, odlazak na naredni je postavljen kao ultimativni cilj. I to direktno, kao što smo se u velikom stilu, kao prvi u grupi, plasirali na Mundijal u Kataru, tako bi mogli reprezentativci Srbije i do Prvenstva Evrope koje se 2024. održava u Nemačkoj.

Propozicije su takve da dva prvoplasirana tima iz svake grupe osiguravaju plasman. Postoji još jedna staza, za one koji ne uspeju na taj način, a tiče se baraža Lige nacija, ali to je samo rezervna varijanta.

Svi su uvereni da Orlovima neće biti potrebna, jer ih ionako mnogi vide kao prve favorite u Grupi G kvalifikacija za EP.

Činjenica da nam i konkurenti leže, od Litvanije, preko Crne Gore, do Bugarske i Mađarske, sugeriše da smo u dobroj poziciji. Mozzart vam nudi šansu da zaradite na osnovu procena da smo favoriti, jer u slučaju da Srbija osvoji prvo mesto u Grupi G svaka uplata se množi sa 1,90. Nije loša opcija, imajući u vidu da smo prošli kvalifikacioni ciklus, za Svetsko prvenstvo, u konkurenciji Portugala, okončali kao pobednici.

Na mečeve kvalifikacija za EP u Nemačkoj kladi se OVDE.

Autor: