AKTUELNO

Nigde nećete da nađete većE.

Subota, kao po navici, donosi veliki broj zanimljivih fudbalskih utakmica. Bukmejeri Mozzarta su zato bili na slatkoj muci, odabrali su četiri utakmice za koje su vam pripremili iznenađenje.

Naime, na po jedan meč iz turske Superlige, Bundeslige, Primeire i švajcarske Superlige će u svakom momentu da bude najveća kvota na svetu. Konkretno, misli se na kečeve na Galatasaraj, Sporting i Sankt Galen, kao i na dvojku na Ajntraht. Susret iz Portugalije možete da gledate u direktnom prenosu na sajtu mozzartbet.com, uz besplatnu registraciju.

GALATASARAJ - BEŠIKTAŠ (SUBOTA, 18.00), KEC 2,25

Galatasaraj ima veoma solidan igrački kadar i po evropskim standardima, ali za sada zauzima tek peto mesto na tabeli turske Superlige. Lavovi već zaostaju pet koraka za liderom Fenerbahčeom, a dva boda su daleko od drugoplasiranog Basakšehira. Međutim, timu Okana Buruka u poslednje vreme nedostaje stabilnost. Pobeda od 2:0 nad Karagumrukom u prošlom kolu bila je prva u poslednja četiri meča u prvenstvu. Bešiktaš, kao i njegov aktuelni rival, ne opravdava nade navijača. Sastav Šenola Guneša je četvrti na tabeli sa 22 boda, odnosno četiri manje od prvoplasiranog Fenera. U prošlom kolu Bešiktaš je savladao Umranije sa 5:2, prekinuvši niz od dva meča bez pobede.

AUGZBURG - AJNTRAHT (SUBOTA, 15.30), DVOJKA 1,85

Augzburg je još u oktobru značajno izgubio ritam, nije dobio četiri meča zaredom i pao je na 13. mesto u ukupnom plasmanu. Ovo je najverovatnije zbog činjenice da tim ima značajne kadrovske poteškoće i nema kvalitetnu rotaciju. Augzburg je u prošlom kolu minimalno izgubio na gostovanju Štutgartu (1:2). Ekipa je bez slavlja na pet minulih okršaja u svim takmičenjima. Ajntraht iz Frankfurta je počeo često da posrće i dva puta je izgubio u poslednjih pet kola Bundeslige, međutim, kalendar je Orlovima bio mnogo komplikovaniji u odnosu na rivala. Ajntraht je uspeo da dođe do nokaut faze Lige šampiona tako što je sredinom nedelje pobedio Sporting (2:1). Ekipa je petoplasirana u ligi sa 20 bodova, dok je Augzburg na 13. poziciji sa 14 poena.

Prognozziraj besplatno Mozzart Bet Superligu za milionski nagradni fond

SPORTING - GIMARAIS (SUBOTA, 21.30), KEC 1,40

Sporting i Vitorija Gimarais boriće se za tri boda u meču 12. meča Primeire. Domaćini očekuju duel posle poraza od Ajntrahta iz Frankfurta sa 2:1 u Ligi šampiona sredinom nedelje. Sportingu je trebalo samo da izbegne poraz kako bi obezbedio napredak u nokaut fazu najboljeg evropskog klupskog takmičenja, ali nije uspeo. Bili su Lavovi na putu do sva tri boda, međutim, u drugom poluvremenu rival iz Frankfurta je preokrenuo i izbacio Sporting u Ligu Evrope. Lavovi će skrenuti pažnju na domaći fudbal gde stvari nisu išle glatko. Tek su šesti, sa 19 bodova iz 11 utakmica. Vitorija je, u međuvremenu, za bod i mesto ispred Sportinga na tabeli. Bez poraza je na šest proteklih duela u svim takmičenjima.

SANKT GALEN - GRASHOPERS (SUBOTA, 18.00), KEC 1,70

Grashopers voli da igra protiv Sankt Galena. Slavio je u četiri od poslednjih pet susreta i pritom je na tim duelima postizao tri ili više golova. S druge strane, zeleno-beli će biti željni da se vrate na put uspeha, koji im je od početka septembra uskraćen. Sankt Galen je bez pobede u sedam uzastopnih utakmica šampionata Švajcarske i nalazi se na petom mestu sa 18 bodova u 14 mečeva. Poražen je u poslednjem susretu sa 1:0 protiv Vintertura. Grashopers je doživeo poraz od Lucerna sa 3:1, i nalazi se na sedmom mestu sa 17 bodova.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Autor: