AKTUELNO

Borba sa trofejnim Gusmirom Perdomom, koji je izazivač za WBA pojas svetskog šampiona, tri puta Fedelatin šampion sveta i u čak sedam navrata vladar Venecuele, veliki je izazov i kompliment za mene, rekao je Veljko Ražnatović za PINK.

Ražnatović je rekao da sada kreće u ozbiljnije mečeve, kao i da će se potruditi da se poraz ne dogodi. Ovaj meč je na programu 16. septembra.

- Spremao sam se kao i do sada sa mojim trenerima, sa timom sa kojim inače i radim, ja ne menjam svoj tim zadnjih tri godine, od kada sam prešao u Novi Sad – rekao je Ražnatović.

Kako kaže, sprema se "pakleno" za ovaj meč.

- Kada spuštaš kile, tada smanjuješ i vodu i hranu, a kada radimo kondicione trenere, tada dobijamo na masi – objašnjava bokser.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako kaže, ne gleda toliko koliko jede, nema problem, dodaje, sa kilažom.

- Moraću možda malo da podignem kilažu – dodaje i kaže da je to borba pre borbe.

Ražnatović kaže da ko god je u vrgu sporta svaki dan mora da se bori sam sa sobom.

- Ova revija će se odigrati u Nemačkoj, oni su preuzeli to na sebe, sad ćemo da ukrstimo rukavice i da vidimo – rekao je Ražnatović.

Kada je porodica u pitanju, Veljko kaže da to nikada njima nije lako da gledaju, ali dodaje, da na sreću do sada nije imao neke teške mečeve.

Foto: TV Pink Printscreen

- Sin je jako ushićen kada boksujem, ima talente za sve sportove, a ako budem mogao da izbegnem da se bije u glavu, biće super, ali ako bude želeo ja se neću buniti – rekao je Ražnatović.

Ipak, dodaje, najviše talenta ima za fudbal.

Autor: