AKTUELNO

Uz pomoć Mozzarta za samo 50 dinara možeš da se nađeš na utakmici Brazil - Srbija na Svetskom prvenstvu

Bogat dan na fudbalskim terenima. Kreće grupna faza Lige šampiona, a Mozzart je i ovog puta spremio velika iznenađenja. Odsteri su bili prilično raspoloženi, pa su pred vama danas dve kvote kakve nećete naći nigde na svetu.

Centralni meč dana je okršaj PSŽ-a i Juventusa. Za Svece je Liga šampiona prokleta. Najbliži osvajanju bili su pre dve godine, kada su u finalu izgubili od Bajerna, dok je prošle godine njihovo hodočašće završeno već u osmini finala protiv kasnijeg pobednika Real Madrida. S druge strane, i Stara dama predugo čeka na trofej prvaka kontinenta i Dušan Vlahović i Filip Kostić će pokušati da joj ispune želju.

Ujedno, na programu je i sudar Dortmunda i Kopenhagena. BVB će probati da uspešno otvori kampanju u Ligi šampiona protiv danskog prvaka i ujedno izbegne prošlogodišnje razočaranje, kada nije uspeo da prođe grupu.

PSŽ - JUVENTUS (UTORAK, 21.00), KEC 1,40

PSŽ je sezonu počeo sa novim trenerom Kristofom Galtijeom, koji je dobio priliku da vodi tim koji cilja trofeje na svim frontovima. Parižani su trenutno na prvom mestu prvenstvene tabele u francuskom šampionatu, ali nemaju ozbiljniju prednost u odnosu na konkurente jer je Marselj u zaostatku zbog gol-razlike, a Lans i Lion su za petama. Večeras Svece očekuje start Grupe H Lige šampiona i sukob sa Juventusom, koji se ozbiljno pojačao u predsezoni. Ipak, situacija u dosadašnjem delu kampanje ne funkcioniše prema zamislima i tim Masimilijana Alegrija redovno gubi bodove. U pet prvenstvenih kola Stara dama je ostvarila dve pobede, ali istovremeno nema nijedan poraz.

---------------

Možeš li ti da budeš današnji pobednik i osvojiš put u Katar na Svetsko prvenstvo?

---------------

DORTMUND - KOPENHAGEN (UTORAK, 18.45), KEC 1,40

Borusija je novu sezonu počela bez Erlinga Halanda, ali odlazak glavnog strelca nije kritično uticalo na tim. Milioneri na osnovu rezultata u dosadašnjih pet kola Bundeslige zauzimaju drugo mesto, pošto su samo zbog gol-razlike slabiji od lidera Frajburga. Borusija je u prošlom kolu savladala Hofenhajm sa 1:0. Kopenhagen je morao da prođe jedno kolo kvalifikacija da bi se našao u grupi Lige šampiona, a u njemu je uspeo da eliminiše šampiona Turske Trabzon. U danskoj Superligi Lavovi su šestoplasirani sa sedam bodova zaostatka za liderom Nordsjilandom.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.