AKTUELNO

Nigde nećete da nađete veće

Zahuktavaju se borbe u kvalifikacijama za evropska klupska takmičenja, a ni brojni kupovi i šampionati nisu po strani. Bukmejkeri Mozzarta svakog dana za vas izdvajaju najveće kvote na svetu.

Ove srede u ponudi su dve promo kvote i to jedinica na Karabag protiv Plzenja u prvom duelu plej-ofa za Ligu šampiona, kao i kec na VBA u sudaru sa Kardifom u sklopu Čempionšipa.

KARABAG - PLZENJ (SREDA, 18.45), KEC 2,45

Prošle sezone Karabag je osvojio duplu krunu u Azerbejdžanu i našao se u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Posle 28 kola protekle sezone, Karabag je zabeležio 21 pobedu i šest nerešenih ishoda, a početak novog šampionata doneo je dva slavlja i maksimalnih šest bodova. U kvalifikacijama za Ligu šampiona Konjanici su ispratili Leh, Cirih i Ferencvaroš. Viktorija je prošle godine vratila titulu šampiona Češke u svoje vitrine, i to prvi put od 2018. godine. Za 35 kola minulog turnira, Plzenj je ostvario 26 pobeda i sedam remija, a trenutno iz tri kola nacionalnog prvenstva ima sedam bodova. Viktorija je do sada sa puta ka Ligi šampiona izbacila Helsinki i Šerif.---------------------Prognozziraj besplatno Mozzart Bet Superligu za milionski nagradni fond
---------------------

VBA - KARDIF (SREDA, 21.00), KEC 1,70

Prošle sezone Vest Bromvič nije uspeo da se vrati u elitni engleski rang, pa u taboru tima iz Birmingema nisu mogli da budu zadovoljni kampanjom. U 46 kola u Čempionšipu Vrećice su zabeležile 18 pobeda i 13 remija, i završile su 10. na tabeli. Početak nove sezone je neuspešan, pošto VBA u tri kola ima remije sa Midlzbroom (1:1) i Votfordom (1:1), i poraz od Blekburna (2:1). Kardifu su zbog finansijskih problema prošle sezone oduzeti bodovi, a kao rezultat toga Velšani su bili tek na 18. poziciji. Posle tri kola novog šampionata, Kardif je zabeležio dve pobede nad Noričem (1:0) i Birmingemom (1:0), čime je zauzeo petu poziciju.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.