AKTUELNO

Nigde nećete da nađete veće.

Četvrtak je tradicionalno dan za Ligu Evrope i Ligu konferencije. Bukmejkeri Mozzarta za danas su spremili tri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu. U pitanju su dvojka na Malme u Luksemburgu protiv Didelanža u revanšu prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope i kečevi na Bazel protiv Brendbija i Rapid u Beču protiv Nefčija u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencije.

Meč iz Bazela, gde domaćin dočekuje danski Brendbi (19.00) i duel Didelanža i Malmea (20.00), možete da gledate uživo na sajtu mozzartbet.com.

DIDELANŽ - MALME (ČETVRTAK, 20.00), DVOJKA 1,63

Čini se da švedskog šampiona Malme čeka rutinski posao u Luksemburgu u revanšu kvalifikacija za Ligu Evrope. U prvom meču je bilo 3:0 za tim za koji igra Veljko Birmančević, pa Didelanž ima male šanse ne samo da prođe dalje nego i da pobedi favorizovane goste. Eliminacije od litvanskog Žalgirisa u kvalifikacijama za Ligu šampiona koštala je posla srpskog stručnjaka Miloša Milojevića. Nasledio ga je domaći stručnjak Andras Georgson. Didelanž je za vikend u prvenstvu pobedio na svom teren Ženeš Eš sa 5:0, dok je Malme poražen od Sirijusa sa 2:1 i teško će da odbrani tron u Švedskoj.

BAZEL – BRENDBI (ČETVRTAK, 19.00), KEC 1,80

Pre sedam dana, Brendbi je pobedio Bazel sa 1:0 golom hrvartskog napadača Marko Divkovića, pa će švajcarski vicešampion imati težak zadatak na svom Sankt Jakobsu. Domaćin je u lošoj forrmi, bez trijumfa je četiri kola (tri remija i poraz). Brendbi je izgubio najveći derbi u Danskoj od Kopenhagena sa čak 4:1. Od ovog leta na klupu Bazela sedi nekadašnji igrač ovog kluba, bivši reprezentativac Sajdžija Aleksandar Fraj.

RAPID BEČ – NEFČI (ČETVRTAK, 20.45), KEC 1,42

Azerbejdžanski Nefči je napravio malo iznenađenje u Bakuu, dobio ga je sa 2:1 Rapid, pa bečki tim mora na svom terenu da juriša na pobedu sa dva pogotka razlike. Zeleno-beli su se izvukli u prvoj utakmici, jer su gol postigli u petom mintu sudijske nadoknade, a strelac je bio napadač Gvido Burgštaler. Domaći teren, podrška navijača, velika je prednost tima iz austrijske prestonice. Rapid je za vikend odigrao samo 1:1 u domaćem prvenstvu protiv Austrije Luštenau, dok je Nefči dobio u gostima Šamaki sa 1:0. Tim iz Bakua ima tri pobede u nizu.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Autor:

#Mozzart