AKTUELNO

Sada već bivši trener Crvene zvezde Dejan Radonjić postigao je dogovor u Atini sa predstavnicima Zelenih i parafiraće ugovor sa grčkim velikanom.

Radonjić će se na vernost atinskim Zelenima obavezati u četvrtak, poslednjeg junskog dana, do kada mu je Crvena zvezda dala rok da se izjasni o ostanku na Malom Kalemegdanu.

Posle nekoliko dana neizvesnosti, osvajač čak 15 trofeja sa Crvenom zvezdom izabrao je da okrene novi list i započne sledeće poglavlje u bogatoj trenerskoj karijeri, u redovima slavnog kluba iz Atine.

Šampion regiona i Srbije će tako, posle Ostina Holinsa i Dejana Davidovca, ostati bez tvorca velikih uspeha i koji je Crvenu zvezdu doveo do epiteta najdominantnijeg tima regiona tokom protekle decenije.

Iako se činilo, posle odbrane titule na domaćoj sceni, da će Radonjić ostati u Zvezdi, crnogorski stručnjak je u pratnji svog agenta Miodraga Miška Ražnatovića otputovao u Atinu na pregovore sa Panatinaikosom, gde je danas postigao dogovor o saradnji.

Radonjić je ispisao istoriju sa Zvezdom, osvojivši po pet ABA liga, KLS Superliga i Kupa Radivoja Koraća u nacionalnom kupu. Ostao je upamćen kao trener koji je sa crveno-belima upisao najviše utakmica i pobeda na klupi Crvene zvezde.