AKTUELNO

Druge međunarodne Letnje kompanijske sportske igre biće održane od 16. do 20. juna ove godine u grčkom letovalištu Agia Triada, nadomak Soluna, odlučeno je danas na sastanku Radne grupe Srpske federacije kompanijskog sporta, koja je članica svetske i evropske organizacije kompanijskog sporta.

- Iskreno se nadam da će granice biti otvorene i da ćemo uz poštovanje epidemioloških mera da se takmičimo, a pre svega družimo bar onoliko lepo kako je to bilo pre dve godine kada smo se prvi put okupili. Hvala kompanijama koje učestvuju i državi Srbiji čiju podršku imamo - izjavio je Velizar Đerić, predsednimk SFKS.

Foto: Privatna arhiva

Pre toga će 29. maja biti održan Dan kompanijskog sporta "Ada Ciganlija 2021", a jučerašnji sastanak su domaćini iskoristili i da uruče plakete i zahvalnice prijateljima. Poklone su dobili Goran Đoković, počasni predsednik SFKS, Davor Štefanek, prvi čovek Sportskog saveza Srbije čiji je SFKS ponosni član, kao i Dejan Ljevnaić, alfa i omega Olimpijskog centra Jahorina, koji je bio domaćin Zimskih kompanijskih igara.

- Trudićemo se koliko smo u mogućnosti da i u budućnosti podržavamo kompanijske igre, a ja vam obećavam da ću vas posetiti u Agia Triadi, jer sam baš u tom periodu u Grčkoj - izjavio je naš zlatni olimpijac Štefanek po primanju plakete.

Zainteresovane firme za učešće na kompanijskom igrama mogu se prijaviti na mejl kompanijskisport@gmail.com ili broj telefona 063/70-22-344.

Zahvalnice su uručene medijima koji prate aktivnosti SFKS: Srpskom telegrafu, RTS, Večernjim novostima, Kuriru, dnevnom listu Alo i Studiju B, kao i Turističkoj organizaciji Beograda.

#Letnje kompanijske igre

#Solun