AKTUELNO

Od 21 i 30 i ovog ponedeljka na Televiziji Pink 3 info možete pratiti sportsku emisiju „VAR“.

Autor emisije „VAR“ Nenad Stefanović donosi nam razgovore sa vrhunskim sportistima.

Emisija VAR vodi vas na promociju monoigrafije o Branislavu Pokrajcu.

Nije bilo boljeg mesta da se predstavi monografija o velikom igraču, treneru, profesoru rukometa, od amfiteatra koji nosi njegov ime. Sadejstvom Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje Univreziteta u Beogradu, Rukometnog saveza i porodice, osvanula je knjiga posvećena jedinstvnoj, ne samo sportskoj, ličnosti Branislavu Pokrajcu, u kojoj je sabrano, koliko je to bilo moguće imajući u vidi njegovom ogromno znanje, ono što je ostalo od šampionskog igrača, trenera i vrhunskog naučnog radnika na polju fizičke kulture, posebno njegovog omiljenog rukometa.

Na promociji u Beogradu njegovi drugovi iz reprezentacije, igrači nekoliko generacija koje je sa uspehom vodio do medalja, kolege sa kojima je radio u istim učionicama na visokoškolskoj instituciji svetskog ugleda.

Tu je i višestruki Olimpijski, svetski i evropski šampion, najbolji gimnastičar bivše Jugoslavije Miroslav Cerar koji za emisiju VAR govori o zlatu iz Tokija 1964.godine, konju sa hvataljkama na kojem je to zlato osvojio i nedavno dobio od Japana na poklon, gimnastici na ovim prostorima....

Olimpijska vicešampionka iz Londona 2012. godine i sportistkinja koja je četiri godine kasnije u Riju nosila srpsku zastavu Ivana Maksimović Anđušić govori o pripremama za Tokio 2020. godine.

Fudbaslki reprezentativac Srbije, igrač Napolija, Nikola Maksimović u emisiji VAR odgovara na seriju kratkih pitanja...

#Nenad Stefanović

#VAR

'