AKTUELNO

Trener fudbalskog kluba Crvena zvezda Vladan Milojević rekao je da mu je veliko zadovoljstvo i da se raduje gostovanju u Kupu ekipi sa Kosova.

- Veliko nam je zadovoljstvo što ćemo imati priliku za susret sa našim narodom koji znamo u kakvoj situaciji se nalazi. Mi ćemo dati sve od sebe da pružimo dobru igru u sportskoj atmosferi, siguran sam da će biti dosta publike. Sa druge strane i za njih je ogromna sreća da uživo vide igrače Crvene zvezde. To je veliki sportski događaj, a samo druženje pre i posle utakmice, kao i susret sa njima predstavljaće veliko zadovoljstvo za sve nas, srca će nam biti ispunjena - rekao je Milojević u najavi utakmice.

Crvena zvezda bi sutra od 14 sati trebalo da gostuje Trepči na stadionu u Žitkovcu kod Zvečana, u šesnaestini finala Kupa Srbije u fudbalu.

Ipak, još je pod upitnikom da li će se igrati.

Milojević je naveo da mu nedostaje uspeh u Kupu Srbije, jer još nema trofej u tom takmičenju od kako je preuzeo ekipu.

- Crvena zvezda uvek ima velika očekivanja. Za dve godine koliko sam trener nedostajao nam je uspeh u Kupu Srbije. Međutim, ove godine smo rešeni da napadnemo i trofej koji nam fali poslednjih godina u vitrinama. Krećemo iz Kosovske Mitrovice, drago nam je da idemo da igramo jednu utakmicu među našim sugrađanima na Kosovu - kazao je trener beogradskog kluba.

Prvom timu je priključeno nekoliko omladinaca za duel sa Trepčom, pošto će se utakmica igrati tokom reprezentativne pauze.

- Imamo dosta reprezentativaca koji su otišli na okupljanja svojih nacionalnih timova. Nemamo mnogo igrača koji su ostali da treniraju sa nama. Isto tako raspolažemo sa dosta momaka i igrača koji su budućnost Crvene zvezde. Oni su to pokazali na utakmicama Omladinske Lige šampiona, posebno u pobedi protiv Olimpijakosa, i nerešenom rezultatu protiv ekipe kao što je Bajern. Kada god budemo imali prilike mi ćemo ih pozvati da budu deo prvog tima. Mnogo će im značiti da osete kako je igrati seniorski fudbal, jer oni će sigurno u skorijoj budućnosti biti nosioci Crvene zvezde - rekao je Milojević.

#FK Crvena Zvezda

#Vladan Milojević

'