AKTUELNO

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Milorad Kosanović, uoči gostovanja Mačvi u Ssapcu, izjavio je da bi pobeda za njegov tim mogla da bude preokretnica sezone.

- Pred nama je izuzetno bitna utakmica. Ne sme da nas zavara to što je Mačva jedina ekipa u ligi bez pobede. Taj tim uopšte nije toliko slab i sigurno je da ce se oni podići tokom sezone. Nama bi eventualna pobeda mogla mnogo da znači, čak smem da kažem da bi to mogla da bude naša prekretnica u sezoni. Vratili bi mir u ekipu i dobili prostor da za dve sedmice tokom predstojece pauze dovedemo neke stvari u red i počneno da igramo bolje. Ukoliko ne pobedimo, naši problemi ce se nastaviti i zbog toga je bitno da sutra budemo uspešni - rekao je Kosanović na konferenciji za medije u Nišu.

On u Šapcu neće moći da računa na najjači tim.

- Kadrovska situacija je slicna kao i pred duel sa Partizanom pre sedam dana. Ne mogu da računam na Riotu Nomu, Sašu Stojanovića i Veljka Batrovića, dok je stanje Stefana Đordevića dosta bolje, jer je radio punom parom prethodnih dana, tako da bi on mogao sutra da nam pomogne - poručio je Kosanović.

Utakmica 11. kola Superlige Srbije između Mačve i Radničkog igra se sutra od 18 sati.

#Milorad Kosanović

'