AKTUELNO

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević nije likovao posle trijumfa njegovog tima nad Olimpijakosom. Naprotiv.

Milojević je u razgovoru za medije, neposredno po završetku meča na "Marakani", otvorio dušu.

Trener Zvezde je emotivno govorio ne samo o večerašnjem uspehu, već i o svemu što je prethodilo duelu sa Olimpijakosom.

- Ja nisam veliki trener. Ja sam samo čovek koji se trudi da radi što bolje svoj posao. Istorija je dalekovida i videćemo šta je i kako ko radio. Posle Partizana se stvorila atmosfera koja nam je teško pala. Mene su smenjivali pojedini, nemaju potrebe za tim, ja ću sam da odem kad bude trebalo. Ja sam vojnik Crvene zvezde. Rekao sam momcima da izađu i da odigraju za nas. Stvarno je posle Partizana stvoren enormni pritisak. Imam jako dobru družinu, svi volimo Crvenu zvezdu. Kad budu tražili da odem ja ću otići - rekao je Milojević i dodao:

"Ja samo čekam sledeći trening, ako ga dočekam, sa svojim momcima. Veliki pritisak je bio, ne znam iz kog razloga. Trebalo nam je nešto ovako. Bili smo bombardovani pre utakmice, ali nije ni bitno. Čestitam celoj zvezdaškoj javnosti. Osećali smo atmosferu. Videli ste da je na terenu prštalo sve. Dali smo sve od sebe".

Zvezda je sada druga na tabeli Grupe B.

- Ne razmišljam o tome što smo drugi. Razmišljam o trenucima zadovoljstva i razmišljam samo o narednom treningu i narednoj utakmici. Dokle ćemo da stignemo, to ćemo videti. Samo Bog to zna. Ja sam ovde dok mi se ne kaže drugačije, nemam nikakav problem. Dokle budem biću. Srbija je ovo, ja sve to razumem - zaključio je Vladan Milojević.

#Vladan Milojević

'