AKTUELNO

Vikend je svima najomiljeniji deo nedelje, ali je zato tu Meridian da učini ove dane još zanimljivijim i donese još više zabave i dobrog provoda.

Kao što smo navikli, u Meridianu su uvek brojne promocije i pogodnosti za igrače, pa tako i ovoga puta, u saradnji sa Leap Gaming, predstavljaju promociju BLACKJACK VIKEND, koja će od petka do nedelje doneti gomilu zabave i veliku zaradu svim igračima. Sada više ne morate da pravite plan i program za vikend, jer je BLACKJACK VIKEND stigao u grad i pravi najbolju vikend žurku.

Ova promocija donosi četiri etape i veliku šansu za sve igrače, da svoju ljubav prema blackjack igri pretoče i u zanimljivu nagradu.

Blackjack je svima dobro poznata igra, ali 3D Blackjack predstavlja poslednju reč kada je blackjack u pitanju, donosi najbolju verziju ove čuvene igrice i podiže je na potpuno novi nivo.

Igrači ne samo da mogu ostvariti dobitak na igri, već uz malo sreće, imaju mogućnost da zabeleže najviše "blackjack” pogodaka i odnesu nagradu.

Ono što sve zanima je način na koji se može doći do dobitka. Pravila su veoma laka i ljubiteljima ove igre pružaju veliku mogućnost da uživaju još više u omiljenoj razonodi, a usput i osvoje novac.

Naime, igrač koji tokom jednog vikenda ostvari najviše „blackjack” pogodaka na igri 3D Blackjack i čiji je inicijalni ulog po deljenju minimalno 2 evra, smatraće se pobednikom takmičenja za taj vikend i biće nagrađen iznosom od 100 evra.

Meridian i Leap Gaming su idealna kombinacija, tim koji je zadužen za dobar provod i koji garantuje neprekidnu zabavu, nudeći čuvenu igru u modernom ruhu.

BLACKJACK VIKEND - nezaustavljiva pobednička zabava, samo u Meridianu.

#Meridian

'