AKTUELNO

Sutra na stadionu 'Rajko Mitić' 'Orlovi' igraće sa Portugalom od 20:45 sati, a potpredsednik FSS-a Marko Pantelić, rekao je da naša reprezentacija je po kvalitetu i po onome što ima da pokaže na vrhu evropskog fudbala i nema mesta strahu, a to su pokazali naši timovi svojom igrom na terenu.

On je istakao da naši momci imaju kvalitet i da ih treba podržati na stadionu, jer će oni biti ti koji će odvesti srpsku reprezentaciju na Evropsko prvenstvo posle 20 godina.

- Mi igramo sa zvaničnim prvakom evrope i sa prvakom Lige nacije, Portugal će imati u svom timu fudbalsku zvezdu Kristijana Ronalda, jednog od najboljih igrača na svetu već preko deset godina. Mi moramo da budemo svesni protiv koga igramo – rekao je Pantelić i dodao da imamo jako dobru reprezentaciju.

Foto: TvPink Printscreen

Prema njegovim rečima, sutrašnja utakmica sa Portugalom biće jedna od onih utakmica koja će vratiti publiku na stadione. Dodaje da je 30.000 karata prodato za jedno jutro, i da je za ostalo još malo ulaznica, koje će biti rasprodate pred utakmicu.

- Naša reprezentacija ima stvarno kvalitet za najviše domene u Evropi. Profesionalno rade svoj posao, i pohvalio bih zalaganje i trud svih reprezantivaca, i nemmam nikakvu dilemu da će oni na terenu dati sve od sebe – kazao je Pantelić i naglasio da je siguran u povoljan rezultat.

Kako on kaže ovo je uspeh celog srpskog fudbala, čega smo svi mi svedoci:

- Ono što je sigurno, a to pokazuje i ovaj uspeh, jeste da srpski fudbal ide krupnim koracima napred. To je jedino što je bitno i to je prepoznato svuda – naglasio je Pantleić i pozvao navijače svih timova, i Zvezde i Partizana da sutra dođu sutra na stadion u što većem broju i da podrže naše momke.

#Evropsko prvenstvo

#Reprezentacija

#fudbal

'