AKTUELNO

Novi fudbaler Crvene zvezde Njegoš Petrović izjavio je da je srećan što je došao u najveći klub na ovim prostorima i kao glavne ciljeve postavio plasman u Ligi šampiona i odbranu titule prvaka Srbije.

Dvadesetogodišnji Petrović u Zvezdu dolazi iz Rada u transferu vrednom 400.000 evra, a uzeo je dres sa brojem 20.

- Hvala upravi kluba i stručnom štabu što su mi ukazali poverenje da dođem u Crvenu zvezdu. Jako sam srećansam što sam došao u najveći klub na Balkanu. Siguran sam da ćemo uspeti da dostignemo uspeh, a to je najmanje grupna faza Lige šampiona i da budemo na vrhu u Srbiji - rekao je Petrović na predstavljanju na stadionu "Rajko Mitić".

Petrović nije skrivao da je ovog leta imao ponude inostranih klubova.

- Mesec dana se puno pričali o ponudama iz inostranstva, ali Zvezda je bila jedina želja. Kad sam dobio poziv nijednog trenutka nije bilo dileme.

Na pitanje novinara da li će debitovati sutra protiv Mladosti iz Lučana u 4. kolu Superlige, Petrović je odgovorio da je spreman i da je ta odluka na treneru Vladanu Milojeviću.

Sportski direktor Mitar Mrkela izrazio je zadovoljstvo dolaskom talentovanog veziste.

- Naša procena je da je Petrović najbolji igrač na toj poziciji u Srbiji i da će doprineti još boljim rezultatima. Poznajem ga jako dobro, sarađivali smo dugo jer je bio reprezentativac Srbije u mlađim selekcijama. Želim mu da u Zvezdi ostvari snove -zaključio je Mrkela.

#FK Crvena Zvezda

'