AKTUELNO

Subotićevu su veoma povredile reči njenog oca.

Večeras zadrugari gledaju snimke na kojima jedni drugima pričaju iza leđa i spletkare. Neki od ovih snimaka su izazvali pravu buru među zadrugarima kao što je to uradio klip na kome Karađorđe Subotić priča o svojoj ćerki Aleksandri Subotić da se ugojila "kao mečka", što je nju i te kako povredilo.

Foto: TvPinkPrintscreen/Pink.rs

Nakon emitovanog snimka Subotićeva je odmah zatražila reč i pobunila se što joj njen rođeni otac priča iza leđa.

Ja i kada sam bila najmršavija na svetu, ja sam mom ocu bila debela. Ja mom ocu nikad nisam valjala. Uvek sam bila mečka Božana, prase. Nenormalna, luda, posesivna, zla, neuračunljiva, nisam ni očekivala da može nešto lepo da kaže za mene. Kada sam bila mala on je mene ubijao sa svojim komentarima. Ne zanima me da se bilo kome pravdam, ja se uvek osećam dobro. Komentari mog oca su me uništavali psihički i zbog toga sam histerična i svakakva. Takve komentare je imala i moja majka. Pokušavam da oguglam na to - rekla je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

To je samo stimulirajuće da se ona pokrene. Da ceo život vežba. Ova veza se lomi zbog gluposti nekih. Svako ko je noramalan shvatio bi da ja ovo govorim dobronamerno - rekao je Karađorđe.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si zlonameran. To da si ti najbolji otac, ti možeš da pričaš mojoj babi. Došao si ovde da me uništiš - odbrusila je Aleksandra svom ocu.

Pročitajte još: ON POSEDUJE NJENE SNIMKE KOJE KRIJE OD JAVNOSTI? Dorotea i Brendon se brutalno posvađali, a kad je otkrio da zna čime se zadrugarka bavi, UVREDE PRŠTALE NA SVE STRANE! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'