AKTUELNO

Ove reči utehe su joj bile potrebne.

Ove večeri Veliki šef je odlučio da bude velikodušan. On je u Rajski vrt pozvao Anu Korać koja je danas bila veoma neraspoložena jer se setila oca koji je nedavno preminuo.

Foto: TvPink Printscreen

Iz tog razloga Drvo mudrosti je omogućilo Ani poziv sa porodicom. Ona se neizmerno obradovala kada je videla majku, ali i njenog psa Huga.

Gde je pače mamino? Gde si mrvice? Hugo? Mama kako si - vrištala je Koraćeva kada je ugledala svoju majku i ljubimca.

Foto: TvPink Printscreen

Svi ga maze, paze bolje nego ti. Dobro smo. Danas si se malo rastužila. Znam da ti je mnogo teško u nekim momentima, ali znaš da tvoj tata ne bi voleo da te vidi takvu. Nemoj da te dotiču neke priče. Slušaj Matoru, za sve je bila u pravu, ti znaš ko su ti prijatelji. Hugo je super, svi ga mazimo, pazimo, šetamo. Uskoro ćeš dobiti neki poklon za koji dan - rekla je gospođa Korać.

Ani je majka poručila da se isplače kada joj je teško, ali da ne bude prečesto tužna jer njen pokojni otac to sigurno ne bi voleo.

Foto: TvPink Printscreen

Budi svoja, budi onakva kakva si. Nemoj da te dotiču priče, ti znaš zbog koga si ušla. Znam da ti je teško, isplači se kad ti je teško, ali tata ne bi voleo da te vidi tužnu i uplakanu. Poštuj starije, poštuj produkciju i pozdravi sve stare zadrugare - rekla je Anina majka.

Koraćeva je poručila svojim najbližima da joj veoma nedostaju i da misli na njih svaki dan, a oni su je posavetovali da se drži Jovane Tomić Matore, jer je ona, kako kažu, njena prava prijateljica.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: OVO SU ČEKALI: Nakon ovog pisma Velikog šefa, ZADRUGARI POJURILI na isto mesto! (VIDEO)

Kompletan razgovor pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Ana Korać

'