AKTUELNO

Ne može da ih podnese u kući!

Danas su zadrugari doživeli veliko iznenađenje kada su u impresivni grad nadomak Beograda došli Ivana Vrbaški i Karađorđe Subotić kako bi ozvaničili svoju vezu i verili se.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Karađorđe je zaprosio Ivanu i ona je pristala, a osim njegove ćerke Aleksandre, svi zadrugari su ih podržali i čestitali im:

Mi smo se ovde okupili da ozvaničimo i verimo našu ljubav. Ja želim da te verim i krunišem našu ljubav - rekao je Karađorđe i stavio Ivani prsten na ruku.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Mina je prihvatila veridbu i čestitala svojoj majci i budućem očuhu, dok je Aleksandra Subotić bila na ivici nervnog sloma:

Foto: TvPink Printscreen

Ne znam zašto mi se smejete tako ironično. Neću da pustim ništa. Ja sam mog dečka našla i živela sa njim danima da bih izgradila nešto. Nisam kao ova pokvarenština koja je znala da će ovo da se desi. Mogli ste da se verite napolju, zbog čega dolazite u rijaliti, jeste došli mene da zaje*avate? Ti se veriš na po dva meseca - vikala je Aleksandra.
Ja se nikad nisam mešao u tvoje ljubavi - odgovorio je Karađorđe svojoj ćerki.

Foto: TvPink Printscreen

A vi gospođo niste upučeni u naš život, nemojte da komentarišete. Ja sam njegova ćerka. Ološi jedni raspali! - urlala je ona.
Ako ti se ne sviđa, izvoli napolje - rekla je Ivana.

Foto: TvPink Printscreen

Aleksandra je u jednom trenutku počela da plače i urla te iznosila niz laži i uvreda na račun produkcije, te pričala kako je sve farsa. Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Autor: N. Vujčić

#Rijaliti Zadruga

'