AKTUELNO

I njoj zapao za oko?

Bivša ukućanka rijaliti programa "Zadruga 2" Nevena Arsić na svom profilu na društvenoj mreži Instagram obajvila je poruku koju je posvetila stanaru Bele kuće iz prve sezone, Slobodanu Radanoviću.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, Arsićeva je odlučila da pohvali pevača i ovog starog zadrugara koji će svojim boravkom u "Zadruzi" svima ostati upamćen po vezi sa Lunom Đogani, ali i po svojim odličnim pevačkim sposobnostima.

PROČITAJTE: NASTAĆE PRAVA POMETNJA MEĐU UČESNICIMA: Danas od 16 časova zadrugare čeka VANREDNO IZBACIVANJE, neko ZAUVEK NAPUŠTA RIJALITI! (FOTO)

Nevena je napisala da joj je jasna cela "frka" oko Slobe, misleći verovatno na sve ono što se dešavalo u njegovom ljubavnom i bračnom životu tokom prve sezone "Zadruge" i na to koliko ga žene žele.

Foto: Printscreen Instagram

Sad kapiram celu frku, pa ovaj Sloba je dobar kao dobar dan - napisala je Nevena, stavila poljubac, emotikon koji se smeje i označila Slobu Radanovića.

Foto: RTV Pink

Iako je Nevena označila Slobu Radanovića na svom nalogu, odgovor se nije pojavio, a šta će se dalje dešavati i da li će pevač odgovoriti ovoj nekadašnjoj zadrugarki vreme će pokazati.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

PROČITAJTE: POLICIJA OPKOLILA BOLNICU ZBOG DARKA LAZIĆA: Niko ne sme da uđe dok ga ne pretresu!

Pink.rs

#Nevena Arsić

#Sloba Radanović

'