AKTUELNO

Opšti haos u Beloj kući.

Ove noći voditelj Milan Milošević je zajedno sa zadrugarima pretresao teme koje su obeležile ovu nedelju, a jedna od njih je bio odnos Maje Marinković i Marka Miljkovića.

Jelena Golubović, koja je nedavno ušla u rijaliti "Zadrugu 2" je prokomentarisala da Maja nije bila zaljubljena u Marka, a voditelj ju je upitao zašto ona tako misli.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam ti rekla ako ti se Marko zaista sviđa nemoj da ga pustiš. Ja sam tebi rekla da mi kažeš dve-tri stvari zbog kojih si ti zaljubljena u njega, ja sam videla da on tebi posvećuje pažnju. Između nas nije bilo govora da li je bilo se*sa ili ne, samo sam pitala kako je ona zaljubljena u njega, čime je to pokazala - insistiala je Jelena da sazna.
Ja sam vodila ljubav i bila sam zaljubljena. Ko si ti, zašto si ti kompetentna da ja tebi kažem da li sam zaljubljena u njega - objasnila je Maja.

Foto: TvPink Printscreen

Ona nije bila zaljubljena, da jeste ja bih je podržala i rekla Marku. To je bilo sam trljanje tela o telo. O ovome ne bi bilo reči da ona nije rekla da ju je Marko iskoristio - nastavljala je Golubovićeva.
Ja sam bila zaljubljena, on je bio moj dečko. Nisi kompetentna da razgovaraš sa mnom o toj temi. Izgledaš kao ku*vetina. Tebi smeta moja lepota i mladost. Ti ličiš na idiota, kao grob si - vređala ju je Maja.

Foto: TvPink Printscreen

Ja mislim da je sa obe strane bilo trenutno ispunjenje nečega. To je bilo samo trljanje tela. Dokazano je da je ženama 12 puta potrebniji se*s nego muškarca. Ja nisam videla da ona pati za njim, nego on za njom. Kako je on to nju iskoristio? - nije odustajala Jelena.

Maja je sve vreme insistirala da je sa Markom spavala iz ljubavi, i smatra da je Jelena povela ovu diskusiju zato što je zaljubljena u njega, što je ona negirala, a povodom ovoga se oglasio i Miljković koji je bio u potpunosti saglasan sa Golubovićevom

Ni u jednom trenutku mi nije pokazala da je zaljubljena u mene. Ja sam hteo u sredu da raskinemo, nego eto, dao sam joj šansu da pokaže. Prestani da pričaš kako si se je*ala u rijalitiju. Uopšte nisam hteo da imam bilo šta sa tobom. Đubre sam, osudite me svi - obratio se Marko Maji.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: DRAGANA OGOVARALA ANU KORAĆ, PA NAGRABUSILA! Matora je URNISALA pred svima: Ti si SPONZORUŠA, znam ti i muža i ŠVALERA! (VIDEO)

Osim svađe njih dve, u žestoku svađu su ušle i Marija i Miljana Kulić, a kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima koji se nalaze ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'