AKTUELNO

Navija za njihovu ljubav.

Večerašnja gošća u studiju u Šimanovcima je drugarica Marijane Zonjić, Maja koja je otvoreno pričala šta misli o ponašanju pevačice i otkrila da li podržava njenu vezu sa Adamom Đoganijem.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Osim toga, Marijanina drugarica je otkrila da je Zonjićava imala dogovor sa Savom Perovićem, na njegovo insistiranje, da u rijalitiju budu u emotivnoj vezi. Međutim, Maja kaže da njena drugarica nije folirant i da nije mogla da igra tu igru.

Adam je počeo da se povlači, pravio je taktiku da bi je osvojio. Jako mi je drago što je ovakva priča. Drago mi je da je shvatio da je Marijana nevina u toj priči, da nije zaljubljena u oženjenog čoveka, Cobeta, koji toliko voli svoju ženu, kao da samo on ima ženu - rekla je Marijanina drugarica.

Foto: TvPink Printscreen

Na osnovu rečenog, može se zaključiti da Maja podržava vezu svoje drugarice i Đoganija i da je veoma srećna što se njihov odnos kreće u pravom smeru.

Pročitajte još: Luna navela RAZLOGE ZBOG KOJIH SE SVAĐAJU David i Aleksandra, pa HVALILA Marka Miljkovića OVIM REČIMA! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'