AKTUELNO

Jedno do njih sutra napušta luksuzno imanje.

Subota veče u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima, "Zadruzi", rezervisana je za nominacije. Ovonedeljni vođa, Lepi Mića, za svoje potrčke izabrao je Marijanu Zonjić i Slobodana Batjarevića Cobeta.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Njihovi cimeri će ove noći odlučiti koga od njih žele da sačuvaju, a koga će poslati u izolaciju. Zadrugari su bili neodlučni, ali je ipak više glasova ukućana imala Marijana Zonjić pa je ona samim tim jedna od nominovanih.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam očekivala, meni je svejedno. Idem kući i da ostanem ovde, svejedno mi je - rekla je Marijana, a pored njega, komentar je imao i Cobe:
Što se tiče priče sa Marijanom ja bih tu stavio tačku. Voleo bih što pre da dobijem poziv. Ja sam ovde imao misiju koja se zove "Mambole" i sutra da me pošalju kući, meni ide spot i svejedno mi je - rekao je pevač.

U toku današnjeg dana, Lazar Jeremić je direktno nominovan zbog vređanja Bore Santane na nacionalnoj osnovi, ali i mesečnim honorarom.

Foto: TV Pink Printscreen

Najmanju podršku publike imao je Marko Stolić pa će se zajedno sa Lazarom i Marijanom boriti u igri koju će Veliki šef sutra veče pripremiti za njih.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Foto: Pink.rs

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Zadruga 2

'