AKTUELNO

Njegove reči su ga zabolele.

Nakon što je Veliki šef nagradio sve one koji učestovali u današnjem zadatku, on je otvorio fast fud i snizio cene. Naravno, hrana uvek izazove u zadrugarima nemir, pa je to bio i slučaj kada je Lazar Jeremić preko reda naručio više hrane nego što je trebalo, čak iako je Bora Santana njegov red prepustio Lazaru.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ubrzo su usledile najteže uvrede na Borin račun zbog čega je on pokušao da nasrne na Lazara, ali je obezbeđenje to sprečilo. Ipak, Lazar je izgovorio na Borin račun niz uvreda na nacionalnoj osnovi, što je pravilima Bele kuće najstrože zabranjeno.

Kako ti možeš da dođeš preko reda i da uzimaš, dao sam vam red. Kako možeš po dva da uzmeš, za koga uzimaš dva. Daj mu odmah, da toi ne uzmem to iz ruku. Hoćeš da ti bacim sad to - vikao je Bora.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kunem ti se krstom, platićeš mi za ovo, mene ovde da vređaš, iseliću te iz Beograda - vikao je Bora Lazaru, pa je nastavio:
J*baću ti dan kad si došao u Beograd. Budeš li legao u krevet pored mene, zadaviću te. Je*aću ti dan kada si ušao ovde, mene ovde da neko vređa, ma uništiću ga - vikao je Bora iz sve snage.

Budući da je u ''Zadruzi'' stogo zabranjeno vređanje na nacionalnoj osnovi, Veliki šef se odmah nakon uvreda koje je Lazar uputio Bori oglasio pismom kojim ga kažnjava.

Zadrugari, doneli smo odluku da zbog vređanja na nacionalnoj osnovi Lazar bude kažnjen mesečnim honorarom i direktnom nominacijom - glasila je odluka Velikog šefa.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Bora Santana

#Lazar Jeremić Jera

'