AKTUELNO

Njihova veza ponovo je u krizi.

Veza Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića je tokom prethodne večeri ponovo zapala u krizu nakon snimka kada je Subotićeva videla da njen dečko ima veoma prisan odnos sa Lunom Đogani.

Aleksandra se osamila u pabu, gde je grcala u suzama, a David je želeo da izgladi sve sa njom, ali je to krenulo u pogrešnom smeru.

Sandra, meni je glupo da se raspravljam. To nije svađa što ti potenciraš. To oko čega se mi svađamo, to su gluposti - rekao je David.

Foto: TV Pink Printscreen

Treba da ideš da ispijaš kafe, da se smeješ. Ti idi ispijaj kafe, ja se kidam zbog tvoje je*ene bezosećajnosti. Ti ne možeš da obratiš pažnju na mene i da uradiš nešto za mene.Ti si najbezosećajnija osoba koju sam ja upoznala. Ti glumiš tamo nekog šmekera, a ja se ponašam kao najveća jadnica - rekla je plačljivim glasom Aleksandra i dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

Ne prepoznajem te. Ti ništa ne možeš da ispoštuješ. Ja sam tebi ovde "sprdancija" - rekla je ona.

U jednom trenutku David je seo pokraj Aleksandre i mazio je pokušavajući da joj se približi, ali mu to nije pomoglo, Aleksandra je nastavila sa svojih histerisanjem i prebacivanjem.

Ti koliko si tužan ti pokazuješ svoje patike. Ti iskaljuješ svoju emociju na čarapama. Tebi je samo stalo do tebe. Bitno je da ti radiš samo što ti hoćeš. Tebi nije bitno ništa u vezi sa mnom. Idi od mene. Radi šta hoćeš. Tebi je samo bitno da tebe niko ne ograničava u svojim željama - prekorela ga je Aleksandra.
Je l' moguće da ti to meni zameraš? Sinoć si mi izdramila. Ja ne volim kada mi neko prebacuje - rekao je David.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: DEVOJKU JE PREVARIO U ZADRUZI GDE JE IMAO S*KS PRED PUNOM SOBOM, a sada je Petrući priznao da mu se sviđa ONA! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima koji se nalaze ispod ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Aleksandra Subotić

#David Dragojević

'