AKTUELNO

On smatra da su oni samo prijatelji.

Luna Đogani i Marko Miljković redovno ističu da su njih dvoje pravi prijatelji, iako njihov odnos ponekad gledaocima televizije Pink odaje utisak da je malo drugačije.

Povodom ovoga kontaktirali smo blogerkinog oca Gagija Đoganija koji nam je objasnio šta misli o njihovom prijateljstvu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Luna i Marko su posle "Zadruge 1" učvrstili prijateljstvo, bio joj je na otvaranju butika, upoznao sam ga i ja. Mislim da Markov tip devojke nije Luna, on ne voli takve devojke kao što je ona. Mislim da njih dvoje ne mogu da budu u emotivnoj vezi. Što se tiče Lune, on njoj stvarno odgovara kao prijatelj. Izlazili su jednom zajedno. Mislim da od toga ništa neće biti, iako svi rade da ide ka tome. Luna tako sortira prijatelje, ona je rekla Marku da ona želi da mu bude prijatelj na prvom mestu... Ona ima dosta padova, on je uvek digne, oraspoloži je. Od emocija tu neće biti ništa, ja sam siguran u to - rekao je Gagi Đogani za portal Pink.

Foto: TvPink Printscreen

Da li je Gagi u pravu i da li će Luna i Marko tokom narednog perioda promeniti svoj odnos i podići ga na viši nivo, ostaje da saznamo.

Pročitajte još: JEDINI PROBLEM JE ŠTO JE ON OŽENJEN! Marijana KROZ SUZE OTKRILA Nataši u kakvom je odnosu sa Cobetom! (VIDEO)

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Gagi Đogani

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'