AKTUELNO

On smatra da su emocije obostrane.

Odnos Marijane Zonjić i Adama Đoganija je sve zamršeniji. Iako je posle video-poziva putem kojeg je Marijanina majka podržala njihovu vezu, sve bilo idilično, njihov odnos se menja iz dana u dan.

Foto: TvPink Printscreen

Kako bismo proverili šta Gagi Đogani misli o romansi ovo dvoje golupčića, ekipa portala Pink.rs ga je kontaktirala, a on baš i nije oduševljen time. Štaviše, on nikako ne odobrava njihovu vezu.

Ja neću biti taj koji dajem zeleno svetlo. Marijana je bila na jednom nastupu sa mnom. Devojka igra igru. Sada je shvatila poentu igre, ako nije sa Adamom, nje nema, shvatila je da bez Adama ne bi bilo priče o njoj. Ona nikako ne ide uz Adama, iskoketirala je sa celom "Zadrugom". Ona i dalje Adama gleda kao dečka koji nije za nju, dok je on zaljubljen u Marijanu - objasnio je Gagi.

Foto: E-stock, Pink.rs

S obzirom na to da poslednjih nekoliko dana Marijanu povezuju sa Slobodanom Batjarevićem Cobetom, zbog previše bliskog odnosa, Gagi je otvorio dušu, pa je bez pardona dao komentar i na ovu temu.

Foto: TvPink Printscreen

Ja mislim da se njoj dopada Cobe, onoliko koliko je ja poznajem. Mislim da nema obzira što je on oženjen. Trebalo bi malo da povede računa jer čovek ima porodicu, oženjen je. Bezobzirna je. Mislim da i Cobe oseća nešto prema njoj, da mu prija njeno društvo. Cobetu prija i što ga dižu, bio je neprimetan mesec dana, sve to ima svoje. Mislim da Cobe nikad sebi ne bi dozvolio da ugrozi porodicu i svoj brak, mislim da tu neće ništa biti - rekao je Gagi Đogani u intervjuu za Pink.rs.

Foto: E-stock

Pročitajte još: COBETA UHVATILA FRKA ZBOG MARIJANE: Tomi otvorio dušu pa priznao da zbog svoje porodice planira da uradi OVO! (VIDEO)

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Adam Đogani

#Gagi Đogani

#Marijana Zonjić

#Slobodan Cobe Batjarević

'