AKTUELNO

On završio u zatvoru.

Tokom noći kada su stanovnici rijaliti programa "Zadruga 2" gledali sve ono što se dešavalo proteklih dana u Beloj kući, došlo je do svađe između Nemanje Tošića i Marije i Miljane Kulić.

Foto: RTV Pink

Ove ukućanke vikale su na Nemanju Tošića kako im je otuđio cigarete, nakon čega je nastala velika rasprava u koju su bili uključeni i ostali ukućani.

Uzeo mi je cigarete! Sada ću ja tvoje stvari da uzmem! - govorila je Miljana.

Foto: RTV Pink

Ja nisam uzeo tvoje cigare! Bravo! Da li ste uzele klošarke? Ti Marija puši k*ru, pošto si navikla! Cigarete nisu imovina! U ponedeljak ću da vam uzmem celu hranu! Poklanjam ti ološu, olinjala si se! - pričao je Nemanja.

Nakon što je pregledala stvari Nemanje Tošića iza kreveta, Miljana je otišla u garderober što se nije svidelo ukućanima koji su odmah skočili i otišli u sobu. Ono što Miljana radi najviše je iznerviralo Zoricu Marković, koja je počela da viče na Kulićevu.

Foto: RTV Pink

Izlazi napolje! Ovo je moja garderoba! Izlazi napolje k*rvetino! J*baću te ja! Odmah da izađeš napolje ili ću ja ući u tvoju tamo kuću - vikala je Zorica Marković.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Međutim, ovde se haos nije završio. Nemanja i Kulićeve su nastavili svoju svađu u dnevnoj sobi, gde je Marija pokušala da pljune Tošića, ali je slučajno pljunula Snežanu Ilić, a zatim su izašli u dvorište gde su letele flaše. Obezbeđenje je odmah reagovalo, a Nemanja je zavrišo u zatvoru.

Foto: RTV Pink

Foto: Zadruga - RTV Pink

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Marija Kulić

#Miljana Kulić

#nemanja tošić

'