AKTUELNO

Zaplakala je pred Jovanin ulazak u Zadrugu!

Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković započele su svoju ljubavnu vezu pred milionskim auditorijumom u prvoj sezoni rijalitija "Zadruge", a sada je njihova ljubav stavljena na veliki test. Naime, Tomićeva je odlučila da se useli u impresivni grad nadomak Beograda, a Sanja joj je pružila podršku, iako joj je to teško palo.

Foto: Pink.rs

Moram da priznam da sam u apartmanu zaplakala, ali dobro, boriću se sa vetrenjačama i televizorom - iskrena je bila Sanja.

Ova lepa plavuša nam je otkrila sa kim misli da će se njena devojka najbolje slagati u Zadruzi, a onda priznala koji zadrugar ju je veoma razočarao:

Sa Suzanom Perović, možda Bane, Anči pošto ulaze zajedno. Bora Santana ne, on nas je razočarao, imam svašta da kažem o njemu, ali o tom potom. Jako malo je dobrih ljudi, svi prave neke fejk priče, gledaju jedni drugima da zabodu nož u leđa, ogovaraju... Bolje da ima jednu kvalitetnu osobu pored sebe nego više loših - otvorena je bila Sanja.

Foto: Pink.rs

Kako su Matora i ona započele vezu pred kamerama, za portal Pink.rs Sanja je otkrila da li se plaši da će se ona tamo zaljubiti:

Ne plašim se da će se zaljubiti tamo, 100 puta je dokazala da me voli i, što bi ona rekla, "Zašto bi menjala ferari za fiću" (smeh) - izjavila je Sanja.

Na samom kraju Sanja nam je otkrila da joj je veoma drago što je Jovanina i njena veza jedina opstala iako su svi mislili da će raskinuti:

Foto: Pink.rs

Meni je žao što su ostali parovi raskinuli, Sara i Vojke, Teodora i Anđelo... Ali drago mi je što smo baš mi opstali, jer su svi pričali da sam folirant, imam to i napismeno (smeh), i drago mi je što smo dokazale da naša veza nije fejk, a ljude to boli i nisu očekivali da ćemo uspeti, a mi jesmo. Čak su mislili i da ja neću podržati Jovanu, a evo gde smo - zaključila je Sanja.

Autor: N. Vujčić

#Intervju

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Stanković

'