AKTUELNO

Ona će napraviti pravu pometnju!

Ana Korać oduševila je gledaoce koji su pratili njen boravak u prvoj sezoni "Zadruge" a sada se ponovo uselila u impresivni grad. Neposredno pred ulazak Ana je za portal Pink.rs otkrila šta joj je glavni motiv ulaska i potpuno šokirala kada je otkrila koga bi volela da vidi u rijalitiju!

Foto: Pink.rs

Pratila sam "Zadrugu" i ne sviđa mi se ništa, potpuno su dosadni i zato i ulazim, da razbijem monotoniju. Što se tiče razloga za ulazak, to je najviše zbog mog tate. On je želeo da me vidi ponovo u Zadruzi, pre nego što je preminuo on mi je rekao da bi voleo ponovo da me gleda i to je najbitniji razlog - iskrena je bila Ana.

Ona nam je otkrila da li ulazi kao slobodna ili zauzeta devojka, a onda potpuno šokirala izjavom koga bi volela da vidi u rijalitiju.

Ulazim slobodna kao ptica na grani, ali nijedan momak mi se tamo ne dopada, niko nije moj tip - rekla je Ana i dodala:
Taj kog bih ja volela da vidim je u zatvoru i neće ga pustiti još dugo - rekla je Ana, ali nije želela da otkrije ko je u pitanju.

Foto: Pink.rs

Kako se mnogo pričalo o tome da se njoj dopada pevač Aca Živanović, za sam kraj nismo mogli a da je ne pitamo u kakvim su odnosima njih dvoje i da li bi volela da vidi njega u rijalitiju:

Mi smo prijatelji bili i pre Zadruge, ništa se nije desilo među nama, nismo se viđali. Volela bih da on uđe, sigurno je da bi gledaocima bilo zanimljivo da vide šta se dešava tu - zaključila je Ana.

Foto: Pink.rs

Autor: N. Vujčić

#Ana Korać

#Intervju

#Rijaliti Zadruga

'