AKTUELNO

Nije joj bilo prijatno.

Luna Đogani je ove večeri nakon emisije "Pitanja gledalaca" izvela u dvorište svog rijaliti prijatelja, Marka Miljkovića, kako bi saznala zašto njoj nije ispričao nešto o čemu je pričao sa drugim devojkama u Beloj kući.

Rekao si da se jedino meni poveravaš ovde, a onda ustaju devojke za stolom i kažu da si i njima pričao ko ti se sviđa - bunila se Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Nisam to rekao - tvrdio je Marko.

Đoganijeva je pojasnila šta joj je najviše zasmetalo, te je navela da joj se nikako nije svidelo što Nataša Moskva zna Miljkovićevu tajnu, a ona je ne zna.

Nataša je rekla da si joj rekao nešto u poverenju i da si rekao "Nemoj nikom da kažes, ovo sam samo tebi ispričao". A meni si rekao da jedino meni možeš da pričaš te stvari. Sve si isto ispričao i meni i drugim devojkama - rekla je blogerka.

Foto: TvPink Printscreen

Ali tebi sam rekao nešto spolja, to nikom ništa rekao. Nemoj da lupaš, Luna i da dramiš bezveze - branio se Miljković.

Ostali zadrugari koji su se u tom trenutku našli u dvorištu luksuznog imanja, nisu mogli, a da ne primete varnice koje sevaju između njih dvoje, ali oni se na to nisu obazirali.

Ja sam posesivan drugar. Ti si ustao i rekao da smo ti i ja u korektnim odnosima - rekla je Luna i time jasno stavila do znanja šta ju je najviše zabolelo.

Foto: TvPink Printscreen

Ti meni ne veruješ 100%, hoćeš sad da se naljutim i da odem. Tu sam se zaje*ao malo. Ja se ne razumem u odnose - pravdao se Miljković.
Da, to samo kad pričaš o meni, o drugim devojkama kad pričaš onda se razumeš, samo o meni gledaš da što menje kažeš - navela je Đoganijeva.

Foto: TvPink Printscreen

Jao, primila si se, hoćeš da se smiriš ti. Nemoj da si toliko posesivna - rekao je Marko.

Ipak, Luna je na kraju razgovora priznala da je sve bila šala i da se nije nimalo naljutila na svog prijatelja.

Iskreno, ja se zaje*avam sve vreme, dosadno mi je - rekla je Đoganijeva kroz osmeh.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: POKAŽI TRUNKU POŠTOVANJA PREMA OVOM ČOVEKU! Rebeka u sukobu sa zadrugarima, Miki joj poručio: TI SI MOJA RUŽNA PROŠLOST! (VIDEO)

Nije u redu da se zaje*avaš sa mojim emocijama - zaključio je Miljković.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'