AKTUELNO

Voditeljka je prošla kroz pravu dramu zbog operacije tumora.

Voditeljka Biljana Obradović operisala je tumor pankreasa pre pet meseci i iza sebe ostavila veoma težak period.

Ona je iz svega izašla još jača, a period oporavka iskoristila je da razmisli o promeni načinu života.

Foto: Printscreen Youtube

Sada sam dobro, sve loše je iza mene. Skoro je bilo tačno pet meseci od operacije. I upravo taj 29. dan u mesecu je za mene poseban. Iako sam neko ko redovno ide na sve kontrole, ipak se desi da zanemarimo pojedine delove kao što je abdomen. Pankreas nažalost daje simptome tek u fazi maligniteta, kada nema spasa. Ja sam imala cistični tumor pankreasa, koji je na vreme operisan kako ne bi postao maligni. Kao javna ličnost i neko ko se bavi sportom, apelujem da vodimo zdrav život i da radimo sistematski pregled jednom godišnje - rekla je Biljana.

Mesec borbe protiv raka dojke iskoristila je da svim ženama poruči kolika je važnost redovnog pregledanja.

Foto: Promo

Ovo je mesec borbe protiv raka dojke i apelujem na sve žene da izdvoje par pet minuta kako bi uradile pregled. Moj apel je da sve žene, bez obzira što sam i ja redovno išla na preglede, urade apsolutno kompletan pregled i ultrazvuk abdomena, jer koliko god da idete na pregled dojki i svih ostalih vitalnih organa, ipak nešto može da se podvuče - poručila je Biljana.

Biljanu je operisao najveći stručnjak u regionu za koga su mediji sumnjali da je njen emotivni partner.

PROČITAJTE JOŠ: KETI JOJ OVO NEĆE OPROSTITI: Gušila se u suzama kada je Ristićeva odlazila, a sada Nataša vreme provodi sa OVOM ZADRUGARKOM! (VIDEO)

On je moja najveća ljubav jer mi je spasao život. Takav stručnjak za pankreas ne postoji u regionu. Mi smo se samo zajedno pojavili na jednoj žurki, jer on kao hirurg ima brojne prijatelje. Mogu svim damama da ga preporučim, Nikica je odličan čovek, ima tri sina - zaključuje Biljana.

Foto: Printscreen

S.S.

#Biljana Obradović

'