AKTUELNO

David pokušao da je smiri.

Aleksandra Subotić i David Dragojević skoro svakodnevno imaju žestoke rasprave koje njihovu vezu unazađuju, a povrh svega toga ona je svom dečku otkrila kakve je probleme imala u porodici.

Subotićeva je provela i ovu noć u suzama, pa je Davidu priznala da je doživela i maltretiranje od svog oca Karađorđa Subotića.

Foto: TvPink Printscreen

Meni niko ništa nije pomogao, sve sam sama. Mene je Karađorđe maltretirao. Niko od vas nije realan. Ti ne možeš da kažeš da se on šalio. On je mene maltretirao i ubijao psihički. Meni nije bila šala da ja trpim nekog majmuna do 20 godine, da trpim Ljubine frustracije, trpim Karađorđa i onda kao, jadni šale se. Oni se svi samo šale, a ja sam strašna što diram nekoga. Svi su jadni, a ja sam zlo - žalila se Aleksandra.
Razmišljaj o sebi, ovako štetiš sebi, jer ti sama sebi možeš da pomogneš. Ti izgledaš kao iz bajke, ti nisi svesna svog izgleda i sebe - rekao je David.

Foto: TvPink Printscreen

Niko ne poštuje ono što je meni bitno. Ja nikad u životu ne bih mogla da dozvolim da se tebi neko smeje. Ja hoću a neko obrati pažnju na mene. Ja hoću da me neko sasluša. To je tebi gluposti, mene povredi. Ja sam lako povredljiva. Ja nisam osetiljiva da mi neko kaže da sam "kurva, drolja", mene uvek povrede stvari od ljudi koji su meni bliski. Ti kad si u Americi, ja nisam izlazila da me neko ne bi smarao. Ja to nisam htela da te ne bih obrukala - pričala je Aleksandra.
Anđele, rekao sam ti da se šalimo. Ti kada kukaš ispadaš takva, ti si jaka devojka. Da ja nemam poverenja u tebe, ja ne bih bio sa tobom. Ko god priđe ti si ljuta ma mene - prekoreo je David Aleksandru.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: JA SAM TVOJ SPONZOR! Miki i Rebeka se ŽESTOKO posvađali, a on joj poručio: IDI GLUMI SAVU DEVOJKU ZA DVE HIDALJE DINARA! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji je dostupan ispod ovog teksta

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Aleksandra Subotić

#David Dragojević

#Karađorđe Subotić

'