AKTUELNO

Ovo im je prilika da opovrgnu glasine.

Mika Vasić je juče napustio imanje u Šimanovcima, a za ovonedeljnog vođu je, na iznenađenje svih, izabrao Lepog Miću koji je večeras birao potrčke i omiljenu osobu. Mića je odlučio da potrčci budu Marijana Zonjić i Slobodan Batjarević Cobe.

Ja kada biram potrčka uvek to radim da bi ta priča bila interesantna i da bi se neke činjenice obrazložile. Prvi potrčko će biti Marijana. Ovo ništa nije lično, to je dobro i za nju i za rijaliti program - otkrio je Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam očekivala da ću ja biti potrčko. U počteku sam bila u odličnom odnosu sa Mićom, ali od konflikta sa rižom sve se promenilo, i od tada nismo konunicirali - rekla je Marijana.

Ime drugog potrčka zadrugari su dočekali smehom i tapšanjem.

Potrčko broj dva će biti Cobe. To im je prilika da reše problem koji imaju, da se ne kriju po imanju i stide. Nakon priče da se Marijana sviđa Cobetu, oni su počeli da se izbegavaju, a ovo je prilika da počnu ponovo da se druže - kazao je Mića aludirajući na priče koje kruže Belom kućom o njihovom odnosu.

Foto: TvPink Printscreen

Bio sam siguran da će mene izabrati i smatram da je ovo odlična prilika da pokažemo da smo samo drugovi. Ja sam ovde ušao kao oženjen čovek i nijedna ženska osoba ne može da poremeti moj brak - rekao je Cobe.

Mića je na kraju za omiljenu osobu izabrao Eleonoru Miljković.

Mića se od početka postavio prema meni kao otac. Uvek je bio tu za mene kad mi je teško i mislim da je dobar čovek - prokomentarisala je Eleonora.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: JA IMAM PROBLEM SA DAVIDOM, NE SA TOBOM: Mina i Aleksandra sve priznale jedna drugoj, pa se zagrlile u znak pomirenja (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'