AKTUELNO

Nijedan muškarac nije njen tip.

Miljana Kulić ove nedelje želela je da ostvari bliži odnos sa Tomislavom Panićem, a o čemu se tu radi, kao i da li se ovoj ukućanki sviđa njen cimer, želeli su da čuju pripadnici sedme sile kada su postavljali pitanja ukućanima rijaliti programa koji obožava region "Zadruga 2".

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kulićeva je tokom svog izlaganja otkrila da je Panić njen tip muškarca, kao i da li bi volela njega da vidi pored sebe. Sve vreme Miljana je govorila kako se samo šalila sa svojim cimerom Tomom.

Foto: RTV Pink

Naravno da sam se šalila. Bilo mi je dosadno. Nije mi se spavalo. Toma je bio sa mnom u dvorištu. Ubijala sam dosadu tako što sam se zezala sa njim. Ja volim da se šalim na svoj račun. Apsolutno mi se Toma ne sviđa! Retko kada možemo normalno da razgovaramo. On nije fizički moj tip! Volim nabildovane muškarce, on ima tanak struk. Toma i nijedan muškarac ovde nisu moji tipovi - govorila je Miljana.

Foto: RTV Pink

Ova ukućanka je rekla i da joj se ne dopada David Dragojević, kao i da je ne zanimaju zauzeti muškarci, jer je novinarku u studiju zanimalo da li joj se ipak sviđa ovaj cimer s obzirom na to da se često svađa sa njim.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Miljana Kulić

'