AKTUELNO

Ne može kako hoće!

Veliki šef je ovog jutra okupio zadrugare oko crnog stola da bi izložili dokle su stigli sa pripremama svojih predstava koje su im dodeljene kao zadatak.

Dragi zadrugari, u nedelju uveče ćete izvoditi vaše parodije bajki, zato je važno da čujemo dokle je koja grupa stigla i kako je zamislila svoju predstavu - navedeno je u pismu.

Foto: TvPink Printscreen

Svi zaboravljate da smo popili kaznu zbog ljudi koji još spavaju, ja ću od sada da miniram sve zadatke. Poštovaću one koji sede ovde i učestvuju. Nadežda je u mojoj grupi, a nije ovde. Ili neka je leče ili neka je vode kući. Ja se izvinjavam ljudima koji ovo nisu zaslužili - objasnila je ona.

Sastanak je počeo saopštenjem Zorice Marković koja je objasnila da se povlači iz zadatka.

Branislav Radonić Brendon je zatim izložio svoj problem zbog koga želi da promeni ulogu koja mu je dodeljena.

Foto: TvPink Printscreen

Meni je dodeljena uloga Snežene i to sam rado prihvatio, ali se odričem uloge zato što je mnogo teška, a ja nemam šta da jedem. Ne mogu gladan da se penjem na štikle i montiram, to je iznad mojih energetskih mogućnosti - rekao je Brendon.

Sa njegovom odlukom se nije složila vođa njegovog tima, Zlata Đurković.

Ja sam sve već smislila, imam čitav kostur i tekst, a on sada ovo saopštava. Zato sada na licu mesta odlučujem da će se predstava dešavati u pustinji, a da će Brendon biti kaktus - dodala je Zlata.

Kako je sve izgledalo pogldajte u sledećim video-prilozima.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: OTVORENO PRIČALI O SVOM ODNOSU: Marko i Dorotea progovorili o onome što su radili, ona priznala da je ZABRINUTA! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'