AKTUELNO

Od njegovog prvog učešća prošlo je dve godine, a osim što je porastao, Sergej je za to vreme radio i na svom glasu.

Tokom učešća u trećoj sezoni najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice", Sergej Pajić je dobio titulu tinejdž-zvezde i stekao je simpatije devojčica širom regiona. Na radost svih Pajićki, kako se zovu njegovi fanovi, ali i ostalih gledalaca, Sergej će ponovo zapevati na velikoj sceni u šou programu "Pinkove zvezdice - All Stars", a gledaćete ga već u prvoj emisiji, u petak 26. oktobra od 22 časa na TV Pink.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Kao i njegovi drugari, i Sergej je veoma srećan što se ponovo takmiči u najpopularnijem šou programu na ovim prostorima.

Osećaj je veoma dobar, presrećan sam što sam ponovo deo takmičenja i to baš u sezoni 'Pinkove zvezdice - All Stars'. Nemam tremu, nisam je imao ni kad sam se takmičio u trećoj sezoni. Došao sam spreman i sve će biti super - rekao je Sergej.

Od njegovog prvog učešća prošlo je dve godine, a osim što je porastao, Sergej je za to vreme radio i na svom glasu.

Promenile su se moje glasovne mogućnosti, naporno sam vežbao i napredovao, sada mogu pevati bilo koju vrstu muzike, bilo koji žanr. Preselio sam se u Beograd, sada sam Beograđanin, eto to se promenilo - kaže ovaj talentovani tinejdžer.

On se nada da će komentari biti dobri i da žiri neće biti strog, a kada smo ga pitali sa kim bi voleo da se u ovoj sezoni nađe na sceni "Pinkovih zvezdica - All Stars", Sergej je imao spreman odgovor.

Voleo bih da na sceni 'Pinkovih zcezdica' zapevam sa Saletom Cvetkovićem iz 'Tropiko' benda, njegova energija mi najviše odgovara - rekao je Sergej.

Za kraj, otkrio nam je šta očekuje od sebe u ovoj sezoni, s obzirom na to da je u trećoj stigao do superfinala.

Očekujem da se dobro zabavim, da se družim sa mojim prijateljima. Nemam želju za pobedom, samo želim da se dobro zabavim - rekao je ovaj dečak.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Osim Sergeja, u prvoj emisiji pete sezone na sceni ćete videti Emu Simonović, Bojanu Radovanović, Teodoru-Taru Stojanović, Leonoru Gaši, Irinu Arsenijević, Valentinu Mec, Davida Radosavljevića, Tomu Milovanovića, Veljka Čačića, Amnu Alajbegović i Pavla Vasiljevića, zato ne propustite "Pinkove zvezdice - All Stars" u petak 26. oktobra od 22 časa na TV Pink!

Do tada, sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Facebook stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: M. Đurović

#Pinkove zvezdice

#Pinkove zvezdice - All Stars

#RTV Pink

#Sergej Pajić

#Takmičenje

#Televizija Pink

'