AKTUELNO

Amna sada ima 16 godina, a u njenom životu se mnogo toga promenilo za ove tri godine, koliko je prošlo od njenog učešća u drugoj sezoni.

Amna Alajbegović je prvi put stala na veliku scenu u drugoj sezoni najgledanijeg dečijeg šou programa "Pinkove zvezdice", a posle tri godine dobila je priliku da ponovo zapeva pred žirijem u jubilarnoj petoj sezoni "Pinkove zvezdice - All Stars" . Amnin nastup videćete već u petak 26. oktobra od 22 časa na TV Pink, kada počinje emitovanje "Pinkovih zvezdica - All Stars".

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Ova talentovana devojčica iz Bijeljine je izuzetno uzbuđena i dok nije došla na snimanje nije mogla da poveruje da će zaista ponovo biti deo ovog projekta.

Dok nisam došla na snimanje nisam mogla da verujem da sam ponovo ovde, potpuno je nestvarno. Puno mi je srce jer smo svi na okupu. Sve ovo mi je mnogo nedostajalo. Kada se završila druga sezona, mi smo svi bili ubeđeni da je to kraj, 'Pinkove zvezdice' su obeležile jedan deo našeg života, ali to je to, nećemo više učestvovati. Kada sam dobila poziv za ovu sezonu, jedva sam čekala da dođem, sa toliko uzbuđenja sam iščekivala početak snimanja - ispričala je na samom početku razgovora Amna.

Amna sada ima 16 godina, a u njenom životu se mnogo toga promenilo za ove tri godine, koliko je prošlo od njenog učešća u drugoj sezoni.

Za ove tri godine se mnogo toga promenilo, za početak sam se iz Bijeljine preselila u Beograd, osamostalila sam se, naučila sam mnogo toga o svom glasu, počela sam radim i na drugim poljima umetnosti - pored pevanja, bavim se glumom i plesom. U ovoj sezoni ću pored pevanja upravo pokazati i taj scenski nastup koji podrazumeva glumu i pevanje - kaže Amna, koja ne može da dočeka da vidi reakciju žirija kada je budu videli.
Mislim da će biti šokirani kad vide koliko smo porasli. Dobro, ja nisam u visinu porasla (smeh). Ali promenio mi se glas, radila sam na svom pevanju, tako da mislim da će ih kod mene pre to iznenaditi, fizički nisam toliko drugačija.

Kako su prošle tri godine, Amna kaže da sada više nema treme i da će u ovoj sezoni jednostavno uživati.

Što se tiče ove sezone, očekujem da uživam mnogo više nego u drugoj, tada sam imala veliku tremu. Sada se već svi znamo, sve je opuštenije. Više se ne postavlja pitanje da li znam da pevam, samo želim da pokažem koliko sam napredovala - objasnila je Amna.

Za kraj, Amna je pred početak "Pinkovih zvezdica - All Stars" poslala poruku žiriju, koji ove godine čine Nataša Bekvalac, Goca Tržan, Leontina Vukomanović, Kristina Kija Kockar i Milan Stanković.

Nemojte da budete previše strogi, a mi ćemo se potruditi da vas oduševimo - rekla je Amna.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Osim nje, u prvoj epizodi pete sezone na sceni ćete videti Emu Simonović, Bojanu Radovanović, Teodoru-Taru Stojanović, Leonoru Gaši, Irinu Arsenijević, Valentinu Mec, Davida Radosavljevića, Tomu Milovanovića, Veljka Čačića, Sergeja Pajića i Pavla Vasiljevića, zato ne propustite "Pinkove zvezdice - All Stars" u petak 26. oktobra od 22 časa na TV Pink!

Do tada, sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Facebook stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: M. Đurović

#Amna Alajbegović

#Pinkove zvezdice

#Pinkove zvezdice - All Stars

#RTV Pink

#Takmičenje

#Televizija Pink

'