AKTUELNO

Nećete verovati šta je izjavila!

U Zadruzi je sinoć bilo i više nego uzbudljivo veče, a najveću pažnju privukli su Nemanja Đerić Đekson i Mina Vrbaški. Naime, Đerić je sinoć gostovao na žurki, a kada ga je ugledala, Mina je počela da vrišti od sreće. Oni se cele večeri nisu odvajali jedno od drugog, a na kraju su se osamili u hotelu gde su imali vrelu akciju prvo pod tušem, a zatim i na krevetu.

Foto: RTV Pink

Zbog celokupne situacije portal Pink.rs stupio je u kontakt sa Đeksonovom devojkom Tijanom, koju on zove "Debela", kako bismo videli kako se oseća posle svega što se desilo, ali nas je ona iznenadila onim što je rekla:

Ja sam raskinula sa njim još pre mesec dana, niti smo u kontaktu niti me zanima šta radi. Samo nek je zdravo - bila je kratka i jasna Tijana.

Foto: Pink.rs, Printscreen Instagram

PROČITAJTE JOŠ: LJUBAV DEFINITIVNO PUKLA! Stanija poručila Vladimiru da je ZABORAVI, a ovako joj je on odgovorio! (FOTO)

S obzirom na to da je juče tokom celog dana Đekson najavljivao svoj ulazak u Zadrugu na društvenim mrežama, očigledno se i on radovao tome što će videti Minu, te nema sumnje da su proradile stare emocije. Da li će njih dvoje ostati zajedno ili ne ostaje nam da sačekamo i vidimo.

Autor: I. Radulović

#Mina Vrbaški

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

#Tijana Stojanović

#Đekson

'