AKTUELNO

Ne želi da čuje za njega.

Odnos između Stanije Dobrojević i Vladimira Tomovića tokom njihovog boravka u najgledanijem rijaliti programu ikada na našim prostorima "Zadruga 2", bio je odličan, međutim da je i sada tako ne može se reći.

Foto: RTV Pink

Nakon napuštanja imanja u Šimanovcima, Vladimir i Stanija ulaze u česte rasprave o kojima je javnost obaveštena. Stanija je ovoga puta odlučila lično da se obrati Vladimiru preko svog Instagram profila.

PROČITAJTE: PETRUĆI I JELENA IMALI ŽESTOK S*KS PRED PUNOM SOBOM, zadrugari skočili na noge, skandirali i otkrivali im jorgan! (VIDEO 18+)

Foto: Printscreen Instagram

Stanija lično ovde! Prenesite Vladimiru da sam ga ja lično blokirala na Instagramu, da sam ja lično obrisala sve slike, snimke sa njim i sve vezano za Zadrugu! Recite mu da obriše sve slike i snimke sa mnom i da mi više ime ne pomene! Da Tamaru ostavi na miru! Da više ne zloupotrebljava situaciju i ljude u krenutku kada ne mogu ni da se oglasim! Eto mu svi vi fanovi, podrška, sve!!! A na mene da zaboravi - napisala je Stanija.

Foto: Printscreen Instagram

Vladimir je ranije uspeo da se posvađa i sa devojkom koja je PR Stanije Dobrojević, a nakon što je Stanija objavila ovu svoju poruku za Vladimira, oglasio se i sam Tomović preko naloga na istoj društvenoj mreži.

Neću - kratko je napisao Vladimir.

PROČITAJTE: PROBUDILI STARE STRASTI: Mina tokom S*KSA sa Đeksonom POZDRAVLJALA NJEGOVU DEVOJKU! Pridružili im se Luna i Miki! (VIDEO 18+)

Autor: S. K.

#Stanija Dobrojević

#Vladimir Tomović

'