AKTUELNO

S obzirom na to da je prošlo četiri godine, Milica je otkrila šta se kod nje promenilo.

Druga emisija jubilarne pete sezone najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice - All Stars" očekuje vas u petak 2. novembra u 22 časa na TV Pink, a na sceni ćete ponovo videti Milicu Ilić.

Ova devojčica iz Zaječara učestvovala je u prvoj sezoni i posle četiri godine će se ponovo naći pred žiri, a kako sama kaže, osećaj je neverovatan.

Osećam se prelepo, uzbuđena sam, veoma sam srećna jer se vraćam na tu scenu. Žiri nije isti kao kao u prvoj sezoni kada sam se ja takmičila, ali znam da će biti pravedni prema nama. Jedva čekam da se pojavim na toj sceni - rekla je na početku Milica.

Foto: e-stock Katarina Mihajlović

S obzirom na to da je prošlo četiri godine, pitali smo Milicu šta se kod nje promenilo za ovo vreme.

Kod mene se promenilo sve, počevši od pevanja, izgled, ma sve. Razmišljanja, pogledi na svet, sada sam potpuno druga osoba. U prvoj sezoni iskreno nisam bila zadovoljna svojim nastupima, kad god sam gledala snimak imala sam zamerke i mislila da sam mogla bolje. Vežbala sam, radila i na scenskom nastupu, kako bih u ovoj sezoni imala kompletan nastup. Pobedila sam i tremu jer sam posle 'Pinkovih zvezdica' učestvovala na brojnim takmičenjima i festivalima - ispričala je Milica.

Nju posebno raduje što je dobila priliku ne samo da ponovo peva na velikoj sceni "Pinkovih zvezdica", već i da se druži sa ostalim takmičarima.

Zahvaljujući "Pinkovim zvezdicama" sam stekla jedno veliko iskustvo, velika prijateljstva. Bila sam u kontaktu sa mojim drugarima iz 'Pinkovih zvezdica' i mnogo mi je drago što smo opet zajedno - rekla je Milica i otkrila šta očekuje od sebe u ovoj sezoni:
Od ove sezone očekujem da se pre svega lepo zabavim, ovo mi nije nikakvo opterećenje, niti imam bilo kakav pritisak.

Foto: e-stock Katarina Mihajlović

Milica je srećna je što će ponovo zapevati pred žirijem, posebno pred Gocom Tržan, Leontinom Vukomanović i Milanom Stankovićem, koji su bili i u prvoj sezonu u crvenim stolicama.

Mislim da me Goca, Leontina i Milan neće prepoznati. Nadam se pozitivnim komentarima, a naravno, prihvatam i kritike. Učiniću sve što je u mojoj moći da budem što bolja - kaže ova talentovana devojčica.

Za kraj, Milica je imala poruku za žiri:

Nadam se da ćete biti pravedni i očekujte nešto novo od mene.

Foto: e-stock Katarina Mihajlović

Pored Milice, na sceni ćete videti i Lenu Stamenković, Dariju Vračević, Katarinu Radulović, Teodoru Marković, Ivanu Dimkovski, Isidoru Mitić, Davida Markovića, Tomislava Božovića, Nikolu Milenkovića, Todora Kitanovića i Igora Lazarevića.

Autor: M. Đurović

#Milica Ilić

#Pinkove zvezdice

#Pinkove zvezdice - All Stars

#RTV Pink

#Takmičenje

#Televizija Pink

'