AKTUELNO

Posvađali se ispred Bele kuće.

Sale Tru prošle noći ušao je u najgledaniji rijaliti u ovom delu Evrope "Zadrugu 2", a za manje od jednog dana skrenuo je pažnju ostalih zadrugara na sebe zbog svojih direktnih stavova.

Foto: RTV Pink

Osim što je uspeo da se posvađa sa Doroteom Jovanović kojoj je rekao da je "svinja koja samo jede", reper se danas svađao i sa majkom i ćerkom Kulić. Sale je na sastanku poručio Miljani Kulić kako ga veoma nervira, a nakon porodičnog sastanka došlo je do nove svađe sa Marijom ispred Bele kuće.

Foto: RTV Pink

Ajde nastavi seljačino! Ti si prvoklasna seljačina! Odakle si ti seljačino došao? Ne znaš ni da pričaš! Kako misliš da nas uništiš? Po tom ponašanju se vidi! Napao si moju ćerku, ajde reci sada! Sve što imaš da kažeš reci - vikala je Marija.
Ja takve kao ti, ja tebe ne voli! Ti si kao oni ljudi u osmom razredu, koji cimaju petake. Šta hoćeš od mene? Ajde beži iz moje aure! Ćao robote - pričao je Sale.

Foto: RTV Pink

Seljačina hoće on mene da uništi! Ćelava seljačina! Garantujem da je rekao u studiju da ide da nas uništi, jer je to rekao ovde kada je ušao, čula je Miljana - nastavila je Marija.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Marija Kulić

#Sale Tru

'