AKTUELNO

Mora da proceni ljubavne parove u "Zadruzi 2".

Ovog popodneva Rada Vasić je razgovarala sa Drvetom mudrosti i na početku svoje priče ova zadrugarka je istakla kako je donela odluku da bude "Rada tropolka" odnosno da ima tri pola.

Foto: RTV Pink

Rada je pričala u nastavku svog razgovora o muškarcima koje vole odnose sa istim polom, s obzirom na to da se digla velika prašina nakon što je Katarina Ristić rekla kako ima saznanja da David Dragojević voli muškarce.

Svašta ima nešto novo. Čula sam da u kući ima dosta gejeva, a to neće niko da prizna. Ja sam Rada tropolka, imam odnose sa tri pola, za b*ljaše, za žene i muškarce. Tri u jedan - rekla je Rada.

Foto: RTV Pink

Vasićeva je zatim počela da navodi muške ukućane za koje stvarno misli da vole jači pol, govoreći kako je sigurna da David Dragojević nije u tom rangu.

Možda tu ima dva, tri geja, ali za Davida ne bih rekla. Sandra mu je žena, ona bolje zna. Mislim da su gejevi... Samo da se setim... Ovaj što ima bradu, što hoće stalno da izađe, kako ga je izdala devojka. E Sava! On mi je malo sumnjiv i ovaj dečko novi što je ušao mi ne miriše na dobro - dodala je Rada.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: Zadruga - RTV Pink

Zatim je Rada pričala i o iskrenim ljubavima u Beloj kući za koje ona smatra da su malobrojne. Ova ukućanka je izjavila kako smatra da Zerina nije iskrena prema Banetu, kao i da Miki nije ozbiljan sa Rebekom.

Drvo mudrosti donelo je odluku i da Radi da tajni zadatak, s obzirom na to da je procenilo da je ona dobra u procinjivanju ljubavi. Za ovaj zadatak niko od ukućana ne sme da zna, a Vasićeva će imati rok od 48 sati da ispuni svoj zadatak.

Foto: RTV Pink

Voleo bih da mi istražiš dve veze, vezu između Davida i Aleksandre i Baneta i Zerine. Imaš 48 sati za svoj tajni zadatak. Metode kako ćeš to raditi izaberi sama - reklo je Drvo.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Rada Vasić

'