AKTUELNO

Nije ga štedela.

Novinari u studiju su postavljali pitanja zadrugarima, a jedno koje je posebno zaparalo uši učesnicima najgledanijeg rijalitija se odnosilo na Mariju Kulić i njena komentarisanja da je David Dragojević u vezi sa Aleksandrom Subotić iz interesa.

Foto: Zadruga - RTV Pink

On meni liči na to. Mislim da ne voli samo žene. Rekla sam da mislim da je i sa muškarcima imao nešto, on meni izgleda tako. On je uvek preko nje ulazio u rijalitije. Oni su kratko zajedno, mislim da ljubavi tu nema. Mislim da je Aleksandra zna, ili se pravi luda, pa to ne vidi. On se vratio iz Amerike da bi ušao ovde, ne zbog nje. To su priče za malu decu, ljubav preko telefona i na daljinu. Ja vidim da on nju ne voli, ona previše njega guši. Vidi se da je on u jednom grču kada je pored nje. Zašto ne prave decu, niti su se uzeli, niti su se venčali?! Isključivo korist - rekla je Kulićeva.

David je naravno imao potrebu da komentariše njen dogovor pa je ustao da kaže ono što ima.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja jedinu korist koju vidim jesu natpisi u novinama. I uvek me Aleksandra savetuje, nikad to ne radim sam. Sam sebi sam otvorio lokal, kupio auto... Od svog posla, ja sam poznat u Novom Sadu i Veterniku. Kada sam bio u Americi ja sam snimao lajvove, i to je zanimalo novinare i tako sam ušao u rijaliti. Sve je spontano krenulo sa Aleksandrom. Meni rijaliti donosi, došao sam zbog nje kako bi zaradili za našu budućnost - rekao je David.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Mlada zadrugarka je branila Davidovu čast pa je govorila kako veza na daljinu nije čudna stvar. Isto tako Aleksandra Subotić otkrila je koliko i kad želi decu sa svojim dečkom Davidom Dragojevićem.

Ja mislim da je veza na daljinu nije ništa nepoznato ni našem narodu, one se dešavaju, žene su čekali da se muževi vrate sa posla, zatvora i vojske. Moja baba je čekala i išla da radi kako bi zaradila za decu. Javno demantujem to da moja svekrva čuva Magdalenu za pare. Nema potrebe za bilo kakvom korišću preko mene. Ja želim decu, ja želim petoro dece, želim da mu se penju na glavu, ali pre toga želim da se obezbedimo. Ulazak ovde je garancija za to -  govorila je Aleksandra.

Kako je to sve izgledalo pogledajte u video-prilozima koji se nalaze ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Aleksandra Subotić

#David Dragojević

#Marija Kulić

'